ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Δωρεάν προληπτικές καρδιολογικές εξετάσεις στο Σύλλογο ΑμεΑ Αργολίδας από γιατρούς του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:55:00 μ.μ. | |
Δωρεάν προληπτικές καρδιολογικές εξετάσεις στο Σύλλογο ΑμεΑ Αργολίδας από γιατρούς του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center (βίντεο)
 Δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο στα μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας πραγματοποίησε σήμερα το ιατρικό προσωπικό της κινητής μονάδας του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center στα πλαισια του 4ου Μαραθώνιου Ναυπλίου.
Στις εξετάσεις συμμετέχαν ο κ. Γ. Ανδρικόπουλος, Διευθυντής Α΄ Καρδιολογικού Τμήματος / Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, η κα. Κ. Κεραμιδά, Καρδιολόγος Β’ Καρδιολογικού Τμήματος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και ο κ. Κ. Παναγιωτόπουλος, Καρδιολόγος.
Το πρόγραμμα των δράσεων για την υγεία σε συνεργασία και με την ευγενική υποστήριξη του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center προβλέπει επίσης:

• Προληπτική Καρδιολογική εξέταση για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «Προετοιμασίας των Δημοτών – Ερασιτεχνών δρομέων goo running ». Το πρόγραμμα ξεκινά από την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017. Απευθύνεται στους συμμετέχοντες στο παραπάνω πρόγραμμα αλλά και στους Δημότες ανεξαρτήτου Ηλικίας που έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου. Φορέας Υλοποίησης είναι η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με τον Δήμου Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ). Διάρκεια Προγράμματος, από 1 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη έως και τις 4 Μαρτίου ημέρα Σάββατο. Ώρα έναρξης Εξετάσεων, από Τετάρτη έως Παρασκευή: 10:00 με 17:00 και Σάββατο 10:00 με 14:00.

• Εκπαιδευτική Ημερίδα το Σάββατο, 4 Μαρτίου και ώρα 17.00 στο Βουλευτικό με Θέμα: «Πρόληψη Καρδιακών Νοσημάτων: αναγνωρίζω τα σημάδια, σώζω την καρδιά μου»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ