ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Εντυπωσιακή η ελληνική συμμετοχή στην παρέλαση για να τιμηθεί η ANZAC Day στο Μπρίσμπαν της Αυστραλίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:22:00 π.μ. |
Εντυπωσιακή η ελληνική συμμετοχή στην παρέλαση για να τιμηθεί η ANZAC Day στο Μπρίσμπαν της Αυστραλίας
Εντυπωσιακή ήταν η ελληνική συμμετοχή στην παρέλαση για την ANZAC DAY που έγινε στο Μπρίσμπαν, παρουσία του πολιτειακού κυβερνήτη Paul Dejersey, και των αρχών της ομοσπονδιακής και πολιτειακής κυβέρνησης.

Οι ομογενείς έκαναν επιμνημόσυνη δέηση στο ναό του Αγίου Γεωργίου στο Μπρίσμπαν όπου χοροστάστησαν οι ιερείς Δημήτριος Τσιάκας και Αναστάσιος Βοζίκης και στη συνέχεια έγινε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων που βρίσκεται στον περίβολο του ναού.

Στεφάνια κατέθεσαν ο επίτιμος πρόξενος της Ελλάδας, Δημήτρης Ράπτης, ο πρόεδρος του Ελληνικού Παραρτήματος του RSL, Βλάσης Ευσταθίου κατέχει το βαθμό του συνταγματάρχη των αυστραλιανών ενόπλων δυνάμεων) και εκπρόσωπο ομογενειακών σωματείων.
Στεφάνια κατατέθηκαν και στο μνημείο του 11χρονου Έκτορα Βασίλη ο οποίος παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο ενώ μοίραζε λουλούδια σε στρατιώτες μετά την επιστροφή τους από το μέτωπο (Ευρώπη) κατά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο στις 9 Ιουνίου του 1918.

Επίσης, έλαβε μέρος στην παρέλαση και ο Στιβ Τρυφίλης κρατώντας μια φωτογραφία με τα μετάλλια του πατέρα του Θεόδωρου Τριφύλη που πέθανε την παραμονή της ANZAC DAY. Ο Θεόδωρος Τριφύλης είχε κερδίσει πολλά μετάλλια με τις αυστραλιανές ένοπλες δυνάμεις.

Πηγή: neoskosmos.com
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ