ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Η αθλητική κίνηση των επομένων ήμερων στην Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:53:00 π.μ. |
Η αθλητική κίνηση των επομένων ήμερων στην Πελοπόννησο
 Το πρωί της Πρωτομαγιάς θα διεξαχθεί ο 1ος Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου στον Πάρνωνα.


* Τον Ηρακλή αντιμετωπίζει την Κυριακή ο Αστέρας Τρίπολης στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στην Σούπερ Λίγκ. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα.

* Για το πρωτάθλημα της δεύτερης-κατά σειρά-κατηγορίας στο ποδόσφαιρο, η Σπάρτη θα παίξει την Κυριακή στο Αίγιο με τον υπολογίσιμο Παναιγιάλειο. Το παιχνίδι είναι για την 28η αγωνιστική.

* Για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ Εθνικής, στον 3ο όμιλο, θα γίνουν σημαντικά παιχνίδια. Η Δόξα Μεγαλόπολης θα φιλοξενήσει την Χαλκίδα, ενώ το Ζευγολατιό θα παίξει στην έδρα του με την Ερμιονίδα. Ο Παναρκαδικός θα παίξει στην Αμαλιάδα, ο Παναργειακός στην Κάτω Αχαγιά με την Αχαική, η Βάρδα εκτός με τον Φωστήρα και η πρωταθλήτρια Παναχαική στη θήβα. Το παιχνίδι Πύλος-Αιολικός θα διεξαχθεί το Σάββατο. Όλα τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 5 το απόγευμα.

* Συγκροτήθηκε σε «Σώμα» η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Λακωνίας. Πρόεδρος στην Εκτελεστική Επιτροπή ο Τάκης Καρράς.

* Το Σάββατο θα γίνει ο «γύρος της Καλαμάτας«.

* Ο 2ος αγώνας ταχύτητας μοτοσυκλετών στην Τρίπολη το Σαββατοκύριακο. Οι αγώνες θα γίνουν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Αρκαδικής πρωτεύουσας.

* Την Κυριακή, 7 Μαίου, θα γίνει ο αγώνας δρόμου της Μεγαλόπολης με σημείο αναφοράς το αρχαίο θέατρο της πόλης.

* Το 9ο εαρινό ράλλυ Άργους «Νίκος Τσάμης» θα γίνει στις 14 Μαίου, στο Άργος Αργολίδας.

* Τα Διονύσια Ερμιόνης θα πραγματοποιηθούν 24 και 25 Ιουνίου. Πρόκειται για αναπαράσταση αρχαίων αγώνων.

* Διεξάγεται την Κυριακή ο ημιμαραθώνιος δρόμος στην απόσταση «Ισθμός-Κόρινθος».

* Στην Α1 γυναικών του βόλει ανέβηκε πριν από λίγες ημέρες, η ομάδα ΑΣΚ Κόρινθος μετά από ειδικούς αγώνες ανόδου που έγιναν.

* Οι επιτροπές ειρήνης Πελοποννήσου και η Κεντρική Επιτροπή για την ειρήνη και την ύφεση, οργανώνουν τον 1ο αγώνα δρόμου, 20 χλμ. για τον «Γρηγόρη Λαμπράκη», στο πλαίσιο των ετήσιων εκδηλώσεων. Ο αγώνας αυτός θα γίνει στις 14 Μαίου, με εκκίνηση στις 6,30 μ.μ. πλησίον των Φυλακών της Τρίπολης, στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου. Ο τερματισμός θα γίνει στην Τρίπολη και αφού οι δρομείς περάσουν και απ’ το χωριό Κερασίτσα, γενέτειρα του αγωνιστή της ειρήνης και της δημοκρατίας.

* Ο 2ος Μενελάιος αγώνας θα γίνει στις 4 Ιουνίου, απ’ τον σύλλογο Αφυσσού Λακωνίας.

* Ο αρχαίος Μυκηναικός δρόμος, 7 χλμ. θα διεξαχθεί στις 6 Ιουνίου στην Αργολίδα με πρωτοβουλία των Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας.

* «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία». Πρόκειται για τα «Θεοδωράκεια» που θα γίνουν στις 21 Μαίου, στις 10,30 το πρωί στην Γορτυνία. Πρόκειται για ημιμαραθώνιο αγώνα απ’ τη Ζάτουνα μέχρι το Βαλτεσινίκο.

* Την Κυριακή, 30 Απριλίου, θα γίνει ο «γύρος των Μολάων».

* Ο Βατικιώτικος αγώνας ζωής θα γίνει στις 6 Μαίου στη Νεάπολη Λακωνίας. Πρόκειται για αγώνα 16 χλμ.

* Στις 13 Μαίου, στα Αθίκια Κορινθίας θα γίνουν τα 8α Διδασκάλεια.

* Στις 27 και στις 28 Μαίου θα πραγματοποιηθεί ο γνωστός Επιδαύρειος δρόμος.

* Στις 3 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο 22ος γύρος της Κυπαρισσίας Μεσσηνίας.

* Ο 12ος Αργειακός-Μυκηνιακός δρόμος θα γίνει στις 7 Μαίου. Πρόκειται για ημιμαραθώνιο δρόμο, ενώ θα γίνουν και άλλες παράλληλες δράσεις.

* Το 8ο ιστορικό Ράλλυ Ναυπλίου «Μοριάς» θα πραγματοποιηθεί στις 6 και στις 7 Μαίου.

* Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Μαινάλου οργανώνεται για την Κυριακή, 30 Απριλίου.

* Ο Ποδηλατικός αγώνας «Μπάικ Τσάλεντζ Τουρ», διεξάγεται το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στην Αργολίδα (Τολό, Γαλατάς, Λυγουριό, Επίδαυρος). Συγχρόνως, θα διεξαχθούν και διάφορες άλλες παράλληλες εκδηλώσεις από συλλόγους, αυτοδιοίκηση, επαγγελματικά σωματεία και ΕΟΠ.

* Αρχίζουν το Σάββατο στην Καλαμάτα οι τελικοί μπάσκετ ανδρών της Α Κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Την άνοδο στην Γ Εθνική διεκδικούν Καλαμάτα 80 και Σπαρτιατικός.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ