ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Απάντηση Ν.Παππά στον Γ. Μανιάτη για τα ΕΛΤΑ Νέας Επιδαύρου: Παρουσιάζει ιδιαίτερα χαμηλή ταχυδρομική κίνηση και ζημιογόνο αποτέλεσμα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:48:00 π.μ. | |
Απάντηση  Ν.Παππά στον Μανιάτη για τα ΕΛΤΑ Νέας Επιδαύρου: Παρουσιάζει ιδιαίτερα χαμηλή ταχυδρομική κίνηση και ζημιογόνο αποτέλεσμα
 Τα κριτήρια με τα οποία αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Νέας Επιδαύρου αναφέρει ο αρμόδιος Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, κ. Ν. Παππάς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Αργολίδας, Γιάννη Μανιάτης.

Ειδικότερα, αναφέρει:

«… συνεκτιμήθηκαν τα ακόλουθα στοιχεία και αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας από 5.4.2017:

· Στον Δήμο Επιδαύρου λειτουργούν δύο (2) Ταχυδρομικά Καταστήματα, Παλαιάς Επιδαύρου και Λυγουριού και ένα (1) Ταχυδρομικό Πρακτορείο Γ’1 Τάξης, Δήμαινας Αργολίδας.

· Το Ταχυδρομικό Κατάστημα Νέας Επιδαύρου παρουσιάζει ιδιαίτερα χαμηλή ταχυδρομική κίνηση και ζημιογόνο οικονομικό αποτέλεσμα (2014 – 14.459, 2015 – 5862).

· Η Ταχυδρομική εξυπηρέτηση της περιοχής πραγματοποιείται από το Ταχυδρομικό Πρακτορείο Γ’1 Τάξης Δήμαινας, το οποίο εκτελεί το έργο της συναλλαγής και της διανομής ταχυδρομικών αντικειμένων, με ωράριο εμπορικών καταστημάτων, στο σύνολο των ημερών της εβδομάδας.

Αποτελεί μέρος του Δικτύου ΕΛΤΑ, λειτουργεί από 03-01-2005 και καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, χωρίς να έχουν παρουσιασθεί προβλήματα. Επιπλέον εξετάζεται και η λειτουργία Ταχυδρομικού Πρακτορείου στη Νέα Επίδαυρο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Η αναστολή του Ταχυδρομικού Καταστήματος Νέας Επιδαύρου είχε ενταχθεί στο σχέδιο αναδιάρθρωσης του ταχυδρομικού δικτύου ΕΛΤΑ από προηγούμενες διοικήσεις αλλά δεν είχε υλοποιηθεί μετά από πολιτικές παρεμβάσεις.»

Ακολουθεί ολόκληρη η απάντηση του Υπ., κ. Ν. Παππά:



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ