ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Συνεχίζεται η απεργία των ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. και του ΕΛ.Γ.Α

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:47:00 π.μ. |
Συνεχίζεται η απεργία των ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. και του ΕΛ.Γ.Α
 Στις 6 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με τον Διοικητή του Ε.Φ.Κ.Α. κ. Αθανάσιο Μπακαλέξη, όπου συζητήθηκε το θέμα της καταβολής των δεδουλευμένων αποδοχών των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. και αναλήφθηκαν εκ μέρους του συγκεκριμένες δεσμεύσεις.

Ο κ. Μπακαλέξης δεσμεύτηκε για την πληρωμή του τελευταίου διμήνου του 2016 εντός του μηνός Απριλίου 2017 (μέχρι στιγμής δεν έχει καταβληθεί κανένα ποσό), ενώ η πληρωμή του διμήνου Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2017 θα γίνει τον Μάιο του 2017. Ξεκάθαρη επίσης ήταν και η δέσμευση του Διοικητή του Ε.Φ.Κ.Α. ότι στη συνέχεια και «μέχρι την έκδοση του Οργανογράμματος του Ε.Φ.Κ.Α.» οι πληρωμές θα είναι συνεχείς χωρίς κανένα πρόβλημα.

Προς ενημέρωση των Συλλόγων-Μελών της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αλλά και των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. επισημαίνουμε πως δεν έχει ανασταλεί η Απεργία-Αποχή από τα καθήκοντα του Ανταποκριτή του Ο.Γ.Α. η οποία είναι σε ισχύ έως και την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζόμενους.

Συνεχίζεται επίσης και η Απεργία-Αποχή των Ανταποκριτών του ΕΛ.Γ.Α. μέχρι την καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών που οφείλονται στους εργαζόμενους εδώ και μήνες.

Αποδεικνύεται πως μόνο με την αποφασιστική και ενωτική αντίδραση των εργαζομένων μπορεί να υπάρξει η απαραίτητη πίεση στους αρμόδιους ακόμη και για αυτονόητα ζητήματα.

Συμμετέχουμε όλοι στην Απεργία-Αποχή μέχρι την οριστική επίλυση του προβλήματος και την καταβολή των δεδουλευμένων που οφείλονται στους εργαζόμενους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ