Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Για Οικονομία, Ανάπτυξη, Θεσμούς συζητά η Δημοκρατική Ευθύνη το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:31:00 μ.μ. | | |
Για Οικονομία, Ανάπτυξη, Θεσμούς συζητά η Δημοκρατική Ευθύνη το Σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου στο Ναύπλιο
 Θέματα που αφορούν την οικονομία, την ανάπτυξη, το σύγχρονο κράτος, τους θεσμούς, την υγεία, την παιδεία, τον αγροτικό τομέα αναμένεται να απασχολήσουν την δεύτερη σύνοδο του γενικού συμβουλίου της Δημοκρατικής Ευθύνης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή στο Ναύπλιο.


Το κόμμα που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Αλέκου Παπαδόπουλου και την συμμετοχή ανθρώπων που δεν είναι «στην πρώτη γραμμή της πολιτικής αλλά σε αυτή της παραγωγικότητας στους χώρους εργασίας», μετά το ιδρυτικό του συνέδριο, επιχειρεί τώρα να δώσει το στίγμα της πολιτικής που πρεσβεύει για τα ζητήματα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Στην τοποθέτηση του, ο Αλέκος Παπαδόπουλος πέραν της αναφοράς του στους θεσμούς που προσδιορίζουν ένα σύγχρονο κράτος αναμένεται να αναφερθεί στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στις οποίες κυριαρχεί η συμφωνία με τους δανειστές.

Στην Δημοκρατική Ευθύνη, όπως αναμένεται να τονίσει και στην εισήγηση του ο γραμματέας Θωμάς Παπαλιάγκας, εκτιμούν ότι με το κλείσιμο της αξιολόγησης η κυβέρνηση φαίνεται ότι έχει κερδίσει χρόνο, έχει τη στήριξη των «θεσμών» και επιχειρεί τώρα να ελέγξει το σύστημα των ΜΜΕ, εγκαθιδρύοντας δικό της δίκτυο και να ολοκληρώσει τον έλεγχο των λειτουργιών της χώρας.

Οι επιτελείς του νέου κόμματος εμφανίζονται ικανοποιημένοι με την μέχρι σήμερα πορεία και θεωρούν ότι βρίσκει απήχηση το πνεύμα του επαναστατικού ορθολογικού που πρεσβεύουν.

Η διαδικασία είναι ανοιχτή για όσους πολίτες και όσοι την παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ