ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Επιδαύριος Δρόμος 2017 - Ένας αγώνας προσιτός σε όλους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:03:00 μ.μ. |
Επιδαύριος Δρόμος 2017 Ένας αγώνας προσιτός σε όλους
Στα πλαίσια διεξαγωγής του Επιδαύριου δρόμου 2017, μία από τις ιστορικότερες διαδρομές στην Ελλάδα, η οποία ενώνει δύο από τα σημαντικότερα μνημεία του αρχαίου κόσμου, το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου και το Αρχαίο Θέατρο Ασκληπιείου Επιδαύρου, η οργανωτική επιτροπή ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ενδιαφέρουσες διευκρινίσεις σχετικά με τον αγώνα της Κυριακής 28 Μαΐου.


Η διαδικασία συμμετοχής στον αγώνα έγινε πιο απλή. Κατόπιν συνεννόησης με τον ΣΕΓΑΣ πραγματοποιήθηκε η τροποποίηση μη απαραίτητης προσκόμισης Ιατρικής βεβαίωσης για τον Επιδαύριο Αγώνα. Πλέον, η μόνη προϋπόθεση για έναν αθλητή (ενήλικα ή ανήλικα) είναι να συμπληρώσει και να υπογράψει μια υπεύθυνη δήλωση– αίτηση. Δηλαδή, μόνο η αίτηση είναι αρκετή και δεν απαιτείται Ιατρική βεβαίωση.

Η διοργάνωση του Επιδαύριου Δρόμου 2017 στα πλαίσια στήριξης των αθλητών που θα συμμετέχουν στον αγώνα (15km. & 5 km), θα παρέχει δωρεάν μετακίνηση από Αθήνα για την Επίδαυρο σε αθλητές συλλόγων και σωματείων την ημέρα των αγώνων Κυριακή, 28 Μαΐου 2017 (Κατόπιν συνεννόησης, και πάντα ανάλογα με την διαθεσιμότητα). Πρόκειται για μαζικές εγγραφές – πάνω από 25 δρομείς. Παρακαλούμε τους αθλητικούς συλλόγους και σωματεία να δηλώσουν έγκαιρα τους συμμετέχοντες αθλητές τους για να γίνουν οι σχετικές κρατήσεις. Οι λίστες με τα ονόματα των αθλητών να σταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@why-n.gr, το αργότερο μέχρι 21/05 .
Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν και να τρέξουν σε μία διαδρομή που θα τους μείνει αξέχαστη. Ο Επιδαύριος δρόμος θα διεξαχθεί με αφετηρία το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου και τερματισμό το Αρχαίο Θέατρο Ασκληπιείου Επιδαύρου (Αρχαίο Στάδιο Ασκληπιείου Επιδαύρου), το ωραιότερο και καλύτερα διατηρημένο στον κόσμο. Η διαδρομή συνδυάζει αριστοτεχνικά το γεωγραφικό ανάγλυφο όλης της Ελλάδας. Οι δρομείς την μία στιγμή αγωνίζονται δίπλα στη θάλασσα και την άλλη ανάμεσα σε βουνά με πλούσια βλάστηση.

Μετάλλιο και μπλούζα, θα δοθούν σε όλους όσους θα τρέξουν 5 & 15 χιλιόμετρα, ενώ οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα λάβουν δίπλωμα και μικρότερο μετάλλιο συμμετοχής.

Η διαδρομή Theater 2 Theater αποτελεί μοναδική εμπειρία για τον συμμετέχοντα. Το να τρέξει κανείς από θέατρο σε θέατρο, τον εντάσσει σε μια μοναδική ατμόσφαιρα. Ο δρομέας μπορεί να αισθανθεί το ιστορικό μεγαλείο της περιοχής μέσα από το συναισθηματικό ρίγος που δημιουργεί η εκκίνηση και πολύ περισσότερο ο τερματισμός σε ένα από τα σημαντικότερα μνημεία του αρχαίου κόσμου.

Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μετακίνηση ή οποιαδήποτε διευκρίνιση, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210-9830680 ή
επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: http://why-n.gr/event/epidavros-historic-run-217
facebook: https://www.facebook.com/events/1954595458102139/permalink/1991192157775802/?notif_t=like&notif_id=1494686711114483
Video spot: https://www.youtube.com/watch?v=aZNNRaXfZTI
Radio spot: http://why-n.gr/radio-spot/

Χορηγός: WIND
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ