ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Συνελήφθη 28χρονος για δύο απόπειρες ληστειών στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 π.μ. | |
Συνελήφθη 28χρονος για δύο απόπειρες ληστειών στην Αργολίδα
 Συνελήφθη, χθες (8.5.2017) το βράδυ, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας 28χρονος ημεδαπός, για δύο απόπειρες ληστειών.


Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα ληστείας, η οποία περιλαμβάνει ακόμη ένα  30χρονο ημεδαπό, καθώς και άγνωστους συνεργούς τους.

Ειδικότερα, χθες (8.5.2017) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, ο 28χρονος μαζί με τον 30χρονο, ακινητοποίησαν 45χρονο αλλοδαπό υπήκοο Γερμανίας και με την απειλή βίας, επιχείρησαν να του αφαιρέσουν χρήματα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Στη συνέχεια, ο 28χρονος και ο 30χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, πετώντας πέτρες σε διερχόμενο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 47 ετών, αντίστοιχα, το ακινητοποίησαν και με τη χρήση σωματικής βίας, σε βάρος του 35χρονου, επιχείρησαν να διαπράξουν σε βάρος τους ληστεία χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, εντόπισαν τον 28χρονο και τον συνέλαβαν.

Ο 28χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του και την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ