ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Με μεγάλη επιτυχία η εκδηλωση για την "Ημέρα της Ευρώπης" στο Άργος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:23:00 π.μ. | |
Με μεγάλη επιτυχία η εκδηλωση για την "Ημέρα της Ευρώπης" στο Άργος (βίντεο)
 Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης- Europe Direct της Περιφέρειας Πελοποννήσου διοργάνωσε το Σάββατο 6 Μαΐου στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος, εκδήλωση προς τιμή της "Ημέρας της Ευρώπης", η καθιέρωση της οποίας σηματοδοτεί την αποτροπή πολέμων μεταξύ των ευρωπαϊκών λαών, την ειρήνη, την ισότητα, την ενότητα και τη συνεργασία τους, αξίες στις οποίες στηρίζεται το ευρωπαϊκό ιδεώδες.


Στην δράση αυτή, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, συμμετείχε:

- η ΚΕΔΑΜ,

- το Λύκειο Ελληνίδων Άργους με παραδοσιακούς χορούς,

- η Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Άργους η οποία παρουσίασε εξαιρετικές γεύσεις από τις διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, που γεύτηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι,

-οι μαθητές της 6ης τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Άργους, οι οποίοι έπαιξαν επιτραπέζια παιχνίδια και παιχνίδια στο προαύλιο γνωρίζοντας με διασκεδαστικό τρόπο την Ευρωπαϊκή Ένωση και δίνοντας έναν ιδιαίτερο παλμό στη γιορτή!

- 1ο Σύστημα Προσκόπων Άργους
Πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας παρακολούθησε την εκδήλωση, δοκίμασε τις ευρωπαϊκές γεύσεις, χόρεψε, πήρε πλούσιο έντυπο υλικό από το Info kiosk, ενημερώθηκε για τις δράσεις του Europe Direct και " ταξίδεψε " με μουσική και εικόνες στις 27 χώρες της Ε.Ε. που προβάλλονταν συνεχώς στην οθόνη.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δ. Καμπόσος, η Αντιπεριφερειάρχης Κ. Νικολάκου, οι Δημ. σύμβουλοι Άργους Β. Τζαβέλλας, Δ. Κρίγγος, Ν. Δελής, οι πολιτευτές Σ. Κρίγγου, Κ. Δημούλης κ.ά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ