ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Κώστας Μανός: Θα συνεχίσω να υπηρετώ τις αρχές και τις αξίες που με διέπουν διαχρονικά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:31:00 μ.μ. |
Κώστας Μανός: Θα συνεχίσω να υπηρετώ τις αρχές και τις αξίες που με διέπουν διαχρονικά
Με αφορμή την ορκωμοσία μου ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Άργους Μυκηνών ως συνέπεια της παραίτησης του κ. Πλατή, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αποχωρήσαντα επικεφαλής της Παράταξης «Οι πολίτες Μπροστά – Νέο Ξεκίνημα» για τον έντιμο και με συνέπεια τρόπο που επιτέλεσε τα καθήκοντά του εκπροσωπώντας την αντιπολίτευση του Δήμου μας. 

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους της Παράταξης για το καλωσόρισμα που μου επιφύλαξαν και δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ για τη συνέχιση του καλού ενδοπαραταξιακού κλίματος.

Αναφορικά με τον ρόλο που αναλαμβάνω εφεξής στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας δεσμεύομαι απέναντι στους ψηφοφόρους μου, αλλά και γενικότερα σε όλους τους Δημότες πως θα συνεχίσω να υπηρετώ τις αρχές και τις αξίες που με διέπουν διαχρονικά κατά την ενασχόληση με τα κοινά, προπάντων όμως θα διατηρήσω την μαχητικότητα που με χαρακτηρίζει ως προσωπικότητα. Μαχητικότητα που θα έχει αναφορά στα συμφέροντα του Δήμου και κατ’ επέκταση των συμπολιτών μου και σε καμία περίπτωση δεν θα εξυπηρετεί ιδιοτελείς σκοπούς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ