ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Δημήτρης Κωστούρος: Ο Δήμος Ναυπλιέων με στόχο την κορυφαία θέση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:54:00 μ.μ. | |
Δημήτρης Κωστούρος: Ο Δήμος Ναυπλιέων με στόχο την κορυφαία θέση
Μεσα σε κλίμα γιορτής πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ 19/05 τα εγκαίνια της έκθεσης " Greek Travel Show 2017" στην Αθήνα στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο " Helexpo Maroussi " , παρουσία της υπουργού τουρισμού κ. Έλενας Κουντουρά, του προέδρου της Helexpo Αναστάσιου Γκίκα , του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ . Πέτρου Τατούλη, του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρου, αντιπεριφερειαρχών Αττικής, αντιπεριφερειαρχών από όλη την Ελλάδα, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων και διαφόρων φορέων τουρισμού .
 Ορόσημο στα εγκαίνια και στην έκθεση γενικότερα αποτέλεσε ο δήμος Ναυπλιέων, αφού επιλέχθηκε και είναι ο τιμώμενος Δήμος.
Καταιγισμό θετικών σχολίων δεχόταν τόσο ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος όσο και όλοι οι άνθρωποι που στελεχώνουν το περίπτερο του δήμου για την ξεχωριστή ομορφιά και φυσιογνωμία του Ναυπλίου και όλου του Καλλικρατικού Δήμου ,αλλά και για την εμφανή σε όλους πλέον ανοδική πορεία του δήμου στον τουριστικό και όχι μόνο τομέα.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα σε κάθε διοργάνωση ,όπως και σε αυτή , κάλεσε τον κόσμο στο δήμο Ναυπλιέων τονίζοντας ακόμα μια φορά πως ο πλούτος του Δήμου δεν είναι μόνο η φυσική ομορφιά και ιστορία, αλλά οι άνθρωποι.
Οι άνθρωποι που έχουν αγαπήσει τον τόπο τους και αυτή την αγάπη την εκδηλώνουν με την πρόθεση ,την διάθεση και την συμπόρευση με την δημοτική αρχή για να κατακτήσει ο δήμος Ναυπλιέων κορυφαίες θέσεις.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ