ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Ξεκινάει μεγάλη άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού στο Αιγαίο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:55:00 μ.μ. |
Ξεκινάει μεγάλη άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού στο Αιγαίο (βίντεο)
 Η μεγάλη άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού "Καταιγίς 2017" κατά τη διάρκεια της οποίας το Βόρειο, Βορειοανατολικό και Κεντρικό Αιγαίο θα γεμίσει με ελληνικά πολεμικά πλοία και αεροσκάφη, αρχίζει σήμερα Δευτέρα.

Τα πλοία θα εκτελέσουν πραγματικά πυρά, θα αποκρούσουν εικονικές επιθέσεις από μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ασύμμετρες απειλές, αναφέρει το cnn.gr.

Η μεγάλη αυτή άσκηση θεωρείται ότι είναι απάντηση στη μεγάλη τουρκική αεροναυτική άσκηση «Θαλασσόλυκος» που ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, όπου ένα από σενάρια περιελάμβανε και κατάληψη βραχονησίδας του Αιγαίου από Τούρκους κομάντο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΝ:

Με την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, αναδεικνύονται και ενισχύονται οι άρρηκτοι δεσμοί του Ελληνικού λαού με τη θάλασσα και το Πολεμικό Ναυτικό, που αποτελεί βασικό παράγοντα της Εθνικής μας ισχύος, θεματοφύλακα των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, και προασπιστή της εδαφικής μας ακεραιότητας. Παράλληλα δε προβάλλεται η πλούσια Ναυτική Παράδοση και η Ναυτική Ιστορία της Ελλάδας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημιούργησε το Πολεμικό Ναυτικό:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ