ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ο Δήμος Ναυπλιέων απένειμε τον έπαινο τιμής «Αναστάσιος Πολυζωίδης – Γεώργιος Τερτσέτης» στους Guido Raimondi και Χρήστο Ροζάκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:35:00 μ.μ. |
Ο Δήμος Ναυπλιέων απένειμε τον έπαινο τιμής  «ΑναστάσιοςΠολυζωίδης – Γεώργιος Τερτσέτης» στους GuidoRaimondi Χρήστο Ροζάκη
Μετά την θεσμοθέτηση Επαίνου Τιμής «ΑναστάσιοςΠολυζωίδης – Γεώργιος Τερτσέτης» από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων, προκειμένου να τιμούνται διακεκριμένες προσωπικότητες που υπηρετούν τον χώρο της Δικαιοσύνης και του Δικαίου, ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος προχώρησε στις δύο πρώτες απονομές του Επαίνου στην αίθουσα του Βουλευτικού, στο Ναύπλιο, στο περιθώριο της Διεθνούς Διάσκεψης με θέμα «Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια σε περιόδους συγκρούσεων και κρίσεων».
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων, κατά την τελευταία συνεδρίαση του, αποφάσισε να απονεμηθεί ο Έπαινος Τιμής «ΑναστάσιοςΠολυζωίδης – Γεώργιος Τερτσέτης» στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου GuidoRaimondi και στον πρώην Αντιπρόεδρο του ιδίου Δικαστηρίου και νυν Πρόεδρο του Διοικητικού Δικαστηρίου του Συμβουλίου της Ευρώπης, Καθηγητή Χρήστο Ροζάκη.
Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για Ευρωπαϊκές Υποθέσεις Γιώργος Κατρούγκαλος , ο Δήμαρχος Αθηναίων Γεώργιος Καμίνης, ο Στέλιος Περάκης καθηγητής διεθνών και ευρωπαϊκών θεσμών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο , ο Δήμαρχος Ναυπλίεων Δημήτρης Κωστούρος, η περιφερειακή συμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου, ακαδημαϊκοί και προσωπικότητες του διεθνούς δικαίου, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δημου Ναυπλιέων και πολύς κόσμος.
Με πρωτοβουλία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης, διεξάγεται στο Ναύπλιο στις 26 και 27 Μαΐου, διεθνές Συνέδριο με θέμα «Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια σε περιόδους συγκρούσεων και κρίσεων-Δικαιώματα του ανθρώπου και Ανθρωπιστικό Δίκαιο σε σταυροδρόμι». Βασικός ομιλητής του συνεδρίου ήταν ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Guido Raimondi, o οποίος σήμερα το πρωί βραβεύθηκε επίσης σε ειδική τελετή από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Γ. Κατρούγκαλος,  εκφώνησε ομιλία με θέμα «Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια σε περιόδους κρίσεων».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ