ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Κ. Γκάτζιος: Είναι γεγονός η λειτουργιά του αστυνομικού τμήματος Επιδαύρου από 10 Ιουνίου 2017

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:19:00 μ.μ. |
Κ. Γκάτζιος: Είναι γεγονός η λειτουργιά του  αστυνομικού τμήματος Επιδαύρου από 10 Ιουνίου 2017
 Μέσα στο γενικότερο κλίμα κατάργησης ή συγχώνευσης υπηρεσιών που επιχειρεί η κεντρική εξουσία τα τελευταία χρόνια, η αναβάθμιση του Αστυνομικού Σταθμού Λυγουριού σε Αστυνομικό Τμήμα, θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία η οποία οφείλεται στον διαρκή και συντονισμένα αγώνα του Δήμου Επιδαύρου για την επίτευξη αυτού του στόχου. Συμπαραστάτες στην πορεία αυτή ήταν όλες οι υπηρεσίες και οι φορείς του Δήμου και μάλιστα κάποιοι πρωτοστάτησαν με το ενδιαφέρον τους.

Ο Δήμος Επιδαύρου, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα ασφάλειας του πολίτη, απαίτησε αυτό, που στις πολιτισμένες κοινωνίες θεωρείται αυτονόητο -όχι όμως στην δική μας, όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια- δηλαδή την κοινωνική ευρυθμία και νομιμότητα.

Το νεοϊδρυθέν Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου έχει την βάση του στο Λυγουριό του Δήμου Επιδαύρου Νομού Αργολίδας και πρόκειται για ένα μικτό Αστυνομικό Τμήμα (αρμοδιότητες: Αστυνομικού Τμήματος, Τμήματος Ασφαλείας, Τμήματος Τροχαίας). Το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου λειτουργεί καθ΄ όλο το εικοσιτετράωρο και το προσωπικό του, με δυναμικό 16 οργανικών θέσεων, διατίθεται σε υπηρεσία καλύπτοντας όλα τα θέματα που αφορούν την Τάξη, την Ασφάλεια και την Τροχαία στην εδαφική αρμοδιότητα των διοικητικών ορίων του Δήμου Επιδαύρου.

Επίσης το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου είναι επιφορτισμένο και με την έκδοση Δελτίων Αστυνομικών Ταυτοτήτων, την Έκδοσης Αδειών Κυνηγετικών Όπλων, την Έκδοσης Αδειών Εργασίας προς εξυπηρέτηση των πολιτών και δημοτών του Δήμου Επιδαύρου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Για γραμματειακή υποστήριξη και υπηρεσιακά θέματα: 2753022213

 Για επείγοντα περιστατικά: 100

Ο Δήμαρχος
Κωνσταντίνος Γκάτζιος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ