ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Διερεύνηση καινοτόμων μορφών επιμόρφωσης/επαγγελματικής ανάπτυξης των εκπαιδευτικών στα σχολεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:21:00 μ.μ. |
Διερεύνηση καινοτόμων μορφών επιμόρφωσης/επαγγελματικής ανάπτυξης των εκπαιδευτικών στα σχολεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου
 Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου και το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Διερεύνηση καινοτόμων μορφών επιμόρφωσης/επαγγελματικής ανάπτυξης των εκπαιδευτικών στα σχολεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου». 

Στόχος της ημερίδας είναι αφενός η ανάδειξη, η συζήτηση, η ενδυνάμωση και η αποτύπωση καινοτόμων μορφών επιμόρφωσης και αφετέρου η συμβολή τους στο σχεδιασμό και τη συγκρότηση μελλοντικής επιμορφωτικής πολιτικής. 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και ώρα 9:00 π.μ. στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης. Την ημερίδα δύνανται να παρακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον μέσω της συμπλήρωσης της αντίστοιχης ηλεκτρονικής φόρμας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος/η εκπαιδευτικός ο/η οποίος/α μπορεί να πραγματοποιήσει την εγγραφή του/της πριν την έναρξη της ημερίδας.

Πληροφορίες για την ημερίδα

Ενημερωτικά για την ημερίδα και ηλεκτρονική εγγραφή:

http://pek.ark.sch.gr/autosch/joomla15/index.php?option=com_content&view=article&id=113&Itemid=43

E-mail: kosmopoulou@pdepelop.gr

Τηλέφωνο: 2710-230119

Παρακαλούμε για την καλύτερη οργάνωση της ημερίδας οι εγγραφές να γίνουν το ταχύτερο δυνατόν.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ