Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Με ενδιαφέρον το συνέδριο για τη "Διπλή Σταδιοδρομία των Αθλητών" στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:31:00 μ.μ. |
Με ενδιαφέρον το συνέδριο για τη "Διπλή Σταδιοδρομία των Αθλητών" στο Ναύπλιο
 Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 2-6-2017, η μία από της δύο συνεδρίες , για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Διπλή Καριέρα: Κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Διπλή Σταδιοδρομία των Αθλητών (DC4AC)», στο Βουλευτικό στην πόλη του Ναυπλίου.
Με ενδιαφέρον παρακολούθησαν την εκδήλωση , ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Γιάννης Μπόλλας ,μέλος του τομέα αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στα θέματα του αθλητισμού, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Βασίλης Σιδέρης, ο αντιδήμαρχος Ναυπλίου Κωνσταντίνος Ρούτουλας. Επιπλέον παρευρέθηκαν πάρα πολλοί τοπικοί παράγοντες της αυτοδιοίκησης , αλλά και άνθρωποι του αθλητισμού που το θέμα τους αφορά ιδιαίτερα.
Το έργο έχει ως σκοπό την προώθηση της διασφάλισης ενός πιο ασφαλούς μέλλοντος για τους αθλητές όταν η αθλητική τους καριέρα ολοκληρωθεί. Στόχος είναι η επανένταξη των επαγγελματιών αθλητών στην αγορά εργασίας μετά το τέλος της αθλητικής σταδιοδρομίας τους.
Με ενδιαφέρον το συνέδριο για τη "Διπλή Σταδιοδρομία των Αθλητών" στο Ναύπλιο
Σκοπός του Συνεδρίου είναι να υποστηρίξει την ανάπτυξη ενός συνόλου ελάχιστων απαιτήσεων ποιότητας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς στον τομέα αυτό, η οποία θα μπορούσε να λειτουργήσει ως σημείο αναφοράς για εθνικές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις διπλής σταδιοδρομίας παρέχοντας διαφάνεια και εγγυήσεις για την ασφάλεια, την ποιότητα και την προστασία των αθλητών συμπεριλαμβανομένων των αθλητών του εξωτερικού. Θα δοθούν, επίσης, εθνικές κατευθυντήριες γραμμές για την διπλή σταδιοδρομία των αθλητών καθώς θα παρουσιαστούν ειδικές ρυθμίσεις σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Με εκτίμηση Γιάννης Μπόλλας
Μέλος Αθλητικού Τομέα της Νέας Δημοκρατίας

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ