ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Εντυπωσίασαν οι μαθήτριες της Σχολής Χορού Ηλιάνα Διολίτση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:14:00 μ.μ. |
Εντυπωσίασαν οι μαθήτριες της Σχολής Χορού Ηλιάνα Διολίτση
 Για άλλη μια χρονιά γονείς ,συγγενείς και φίλοι του χορού είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τους μαθητές της Σχολής Χορού Ηλιάνα Διολίτση στην παράστασή μας η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017.

Το πρόγραμμα χωρισμένο σε δύο ενότητες-κλασσικό και σύγχρονο- άρχισε με χορογραφίες πάνω σε έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα κλασσικών έργων και κορυφώθηκε κλείνοντας με χορογραφίες πάνω σε έργα συνθετών του σύγχρονου ρεπερτορίου.
Η συμμετοχή και το χειροκρότημα του κοινού συνόδευσε την κάθε ενότητα της παράστασης και ήταν αυτό ακριβώς που σηματοδότησε την επιτυχία της. Το χειροκρότημα κορυφώθηκε κατά το φινάλε επιβραβεύοντας έτσι την σκληρή προσπάθεια και την πρόοδο των μαθητών που όπως περιμέναμε και είμαστε βέβαιοι δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό και πρόσφεραν μια μαγική βραδιά σε όλους και πάνω απ όλα στους γονείς και κηδεμόνες που συνόδευσαν και στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών καθ' όλη την διάρκεια της χρονιάς.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά πρώτα απ' όλα τα παιδιά μας για την παρουσία τους στην παράσταση, την επιτυχή συμμετοχή τους και πάνω απ' όλα για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά.

Ευχαριστούμε τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών μας που πέρα από την στήριξη των παιδιών, τους θεωρούμε ουσιαστικούς συνεργάτες κατά την περίοδο της προετοιμασίας της παράστασης και όλους τους συντελεστές και συνεργάτες που με κάθε τρόπο βοήθησαν στην επιτυχία της παράστασης.
Ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να κάνουμε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Τμήμα Νοσηλευτικής Ναυπλίου που για άλλη μια φορά προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του καθώς και στο Δήμο Ναυπλίου για την ευγενική παραχώρηση του Θεάτρου του ΟΣΕ όπου για άλλη μια φορά φιλοξενήθηκε η Σχολή μας.
Εκ μέρους της ομάδας μας και προσωπικά σας εύχομαι Καλό Καλοκαίρι!
Η Διευθύντρια της Σχολής
Ηλιάνα Διολίτση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ