ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Σπείρα (όλων των ηλικιών) διακίνησης ναρκωτικών συνελήφθη στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:52:00 π.μ. | |
Σπείρα (όλων των ηλικιών) διακίνησης ναρκωτικών συνελήφθη στο Ναύπλιο
Όλα τα είχε η σπείρα που διακινούσε σημαντικές ποσότητες «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, από γυναίκα και εφήβους μέχρι ανήλικο και αλλοδαπό. Στην κατοχή τους, μάλιστα, βρέθηκαν και αντικείμενα που ερευνάται αν προέρχονται από κλοπές.


Μετά από έρευνες που οδήγησαν στην ταυτοποίηση των μελών του κυκλώματος, οι άνδρες της Ασφαλείας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν εφόδους στα σπίτια τους σε περιοχή του Ναυπλίου και συνέλαβαν τρεις άνδρες ηλικίας 18, 19 και 47 ετών, μία 45χρονη, έναν ανήλικο και έναν 35χρονο Αφγανό. Ακόμη, συνελήφθη ένας 38χρονος που πήγε να προμηθευτεί ναρκωτικά την ώρα των ερευνών. 

Στην κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους 23,5 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δύο ζυγαριές ακριβείας, αντικείμενα για τη συσκευασία ναρκωτικών και 413,65 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση.

Στα σπίτια βρέθηκαν επίσης ηλεκτρονικές συσκευές και γεωργικά μηχανήματα, την προέλευση των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν οι δράστες και εξετάζεται αν και από πού έχουν κλαπεί. 

Τα μέλη της σπείρας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου και σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί αναζητούν και έναν 39χρονο μέλος της σπείρας, ενώ ερευνούν τυχόν εμπλοκή και άλλων ατόμων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ