ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Στην εκκίνηση νέοι διαγωνισμοί για τουριστικά ακίνητα και στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:00:00 μ.μ. | |
Στην εκκίνηση νέοι διαγωνισμοί για τουριστικά ακίνητα και της Αργολίδας
 Το «Castello Bibelli» στην Κέρκυρα, το ξενοδοχείο Ηνίοχος στο κέντρο της Αθήνας, το σανατόριο Μάνα στην Αρκαδία, η έκταση της Ερμιόνης στην Αργολίδα είναι μεταξύ των δημοσίων ακινήτων για τα οποία θα αναζητηθεί εκ νέου ιδιώτης επενδυτής κυρίως από τον τομέα του τουρισμού.


Ακίνητα και εκτάσεις που είχαν βγεί προς αξιοποίηση και στο πρόσφατο παρελθόν χωρίς ωστόσο να καταλήξει η σχετική διαδικασία αφού τελικά δεν εμφανίστηκαν επενδυτές βγάζει και πάλι σε διαγωνισμούς το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.

Τώρα και με δεδομένη την επίλυση εκκρεμοτήτων αλλά και τη βελτίωση του επενδυτικού κλίματος ειδικά στον τουριστικό κλάδο, οι επιτελείς του ΤΑΙΠΕΔ ευελπιστούν ότι θα εισπράξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, εγκρίνοντας τις σχετικές αποφάσεις από το διοικητικό συμβούλιο.

Ειδικά για το Castello Bibelli, το Συμβούλιο της Επικρατείας έδωσε πρίν από ένα μήνα το «πράσινο φως» για την αξιοποίηση της έκτασης των 77 στρεμμάτων, για το οποίο έχει αναζητηθεί και στο πρόσφατο παρελθόν επενδυτής.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ