ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ισχυρή χαλαζόπτωση στην Αρκαδία (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:54:00 μ.μ. |
Ισχυρή χαλαζόπτωση στην Αρκαδία (βίντεο)
 Κακοκαιρία επικρατεί σε όλη την ορεινή Αρκαδία και σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε τα νότια χωριά του Δήμου Τρίπολης στην περιοχή της Σκυρίτιδας. 

 Για μισή ώρα αργά το μεσημέρι της Κυριακής (16.30) με δυσκολία γινόταν η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Τρίπολης – Σπάρτης, στα όρια των νομών Αρκαδίας – Λακωνίας, τόσο λόγω της περιορισμένης ορατότητας, όσο και λόγω του χαλαζιού που είχε σκεπάσει το δρόμο και υπήρξε ολισθηρότητα στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κι αυτοκίνητα που γλίστρησαν και βγήκαν έξω από το δρόμο, χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν τραυματισμοί.
Από την πρώτη στιγμή, στις περιοχές αυτές πήγε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τρίπολης, Γιώργος Μπένος και σύντομα θα κινηθούν οι διαδικασίες για να καταγραφούν οι σοβαρές ζημιές σε καλλιέργειες.
Να σημειωθεί τέλος ότι έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε στην Τεγέα χωρίς ακόμα να έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα. Το χαλάζι είναι βέβαιο ότι έχει προκαλέσει ζημιά σε καλλιέργειες, ενώ το βίντεο και οι εικόνες που εξασφάλισε η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης μιλούν από μόνες τους.
Πηγή: drt915.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ