ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Ποδηλατοδρομία και Τουρνουά ποδοσφαίρου από το ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:22:00 μ.μ. |
Ποδηλατοδρομία και Τουρνουά ποδοσφαίρου από το ΚΕΘΕΑ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών
 Στις 26 Ιουνίου, το μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στέλνει μήνυμα υποστήριξης και αποδοχής των ανθρώπων που βρίσκονται αντιμέτωποι με την εξάρτηση και καλεί τους πολίτες να ενημερωθούν και να αναγνωρίσουν τον ρόλο που μπορεί να παίξει ο καθένας  από εμάς στην αντιμετώπιση του προβλήματος.


Φέτος το Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ οργανώνει και συμμετέχει σε  μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών.
Το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ:

Την 26η Ιουνίου στις 19:00 «Ποδηλατοδρομία για τη Ζωή». Η αφετηρία της  ποδηλατοδρομίας θα είναι στην πλατεία 23ης Μαρτίου και ο τερματισμός στο Λιμάνι της Καλαμάτας. Εκεί θα λειτουργεί ενημερωτικό περίπτερο, θα υπάρχουν δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, όπως jenga, σκάκι, ζωγραφική, ενώ στις 21:00 τα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ θα αφηγηθούν το παραμύθι της Λήδας Βαρβαρούση: «Μία παρέα με καρδιά» .Την επιμέλεια της αφήγησης έχει ο Αλέξανδρος Κολλιόπουλος.
Το Σάββατο 1η Ιουλίου στις 18:30 στο γήπεδο Π.Μπαχράμης φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, της Ένωσης  Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Μεσσηνίας, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας - Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, της Επιτροπής Αγώνα ΣΤΕΓ-ΣΔΟ (ΤΕΙ Καλαμάτας), του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ και της Υαλοτεχνικής–Βασιλόπουλος.

ΤΟ ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ:

Την Κυριακή 25 Ιουνίου το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ  στον Αγώνα Δρόμου και περπατήματος 5 klm, στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας, που διοργανώνεται από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και με την Υποστήριξη της  Διεύθυνσης Αστυνομίας  Μεσσηνίας και του Δήμου Καλαμάτας.
Την Τετάρτη 28 Ιουνίου το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ  στην ημερίδα «Πρόληψη και αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων», που πραγματοποιεί ο Δήμος Μεσσήνης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας  Μεσσηνίας.

Σε περιμένουμε. Χωρίς εσένα αποκλείεται!

Οι δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ πραγματοποιούνται με την υποστήριξη των :
Αθλητικός Φορέας Δήμου Καλαμάτας
Δήμος Καλαμάτας
Διάπλαση, Κέντρο Αποκατάστασης Α.Ε.
Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας
Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας
Ιατρικός   Σύλλογος Μεσσηνίας
Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας
Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Καλαμάτας
Τροχαία  Καλαμάτας
Υαλοτεχνική-Βασιλόπουλος


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ