ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Ανδριανός: Να εξοφληθούν άμεσα τα οφειλόμενα τιμολόγια στους επαγγελματίες σε ταξί και λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:24:00 π.μ. | |
Ανδριανός: Να εξοφληθούν άμεσα τα οφειλόμενα τιμολόγια στους επαγγελματίες σε ταξί και λεωφορεία που μεταφέρουν μαθητές στην Αργολίδα
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Π. Σκουρλέτη με θέμα τις καθυστερήσεις στην εξόφληση τιμολογίων σε ταξί και λεωφορεία για μεταφορά μαθητών στην Αργολίδα.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

“Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση που είχα από οδηγούς ταξί, έχουν σημειωθεί αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην εξόφληση τιμολογίων για μεταφορά μαθητών στην Αργολίδα, πρόβλημα που αφορά και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ, αλλά και τουριστικά λεωφορεία που επιτελούν το έργο μεταφοράς μαθητών.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά πως οι ανάδοχοι για τη μεταφορά μαθητών της Π.Ε. Αργολίδας που εκτελούν το συγκεκριμένο έργο, ενώ εκδίδουν παραστατικά για την πληρωμή τους, ελέγχονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και χωρίς να υπάρχει διαφωνία στο ποσό της αμοιβής ή σε οτιδήποτε άλλο, η έκδοση των ενταλμάτων πληρωμής καθυστερεί για μήνες.

Καθώς το πρόβλημα αφορά πληρωμές από το διάστημα του Ιανουαρίου 2017 και εντεύθεν, και με δεδομένο ότι οι μεταφορείς, σεβόμενοι τους μαθητές και τις οικογένειές τους συνεχίζουν απλήρωτοι το έργο τους παρά τα προβλήματα διαβίωσης που αντιμετωπίζουν λόγω των καθυστερήσεων αυτών και ενώ τα έξοδα τους τρέχουν, καθίσταται αναγκαία η άμεση λύση του σοβαρού αυτού ζητήματος.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:


- Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβείτε για την εξόφληση των οφειλόμενων τιμολογίων στους επαγγελματίες που επιτελούν το έργο μεταφοράς μαθητών στην Αργολίδα”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ