Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Με ήττα ξεκίνησε ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου στη πρεμιέρα των play out της Β΄ Εθνικής στη Σύρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:29:00 μ.μ. |
Με ήττα ξεκίνησε ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου στη πρεμιέρα των play out της Β΄ Εθνικής στη Σύρο
 Η ομάδα Υδατοσφαίρισης ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Σύρου νίκησε στη πρεμιέρα του Ομίλου των play out της Β΄ Εθνικής που πραγματοποιείται στη Σύρο, το Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου με  11-5 και έβαλε υποθήκη για την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι παίκτες του ΝΟΣ παίζοντας πολύ καλή  άμυνα κατάφεραν να δεχτούν στο πρώτο ημίχρονο μόνο ένα γκολ και να προηγηθούν με 3-1 από τέρματα που σημείωσαν ο Αλτιπαρμάκ, ο Χρυσανθακόπουλος και ο Μητρομάστορας ενώ το γκολ του Ναυπλίου πέτυχε ο Χαρκοφτάκης.

Στην τρίτη περίοδο το σκορ διαμορφώθηκε στο 6-4 και στην τέταρτη οι παίκτες του ΝΟΣ πέτυχαν άλλα πέντε γκολ και δέχθηκαν μόνο ένα και το σκορ έκλεισε 11-5.
Από τον αγώνα αποβλήθηκαν ο προπονητής του ΝΟ Ναυπλίου Κεφαλάς Βασίλης και ο έφορος του ΝΟΣ Ρούσσης Χρήστος.

Τα επτάλεπτα με γηπεδούχο τον Ν.Ο Ναυπλίου 0-1, 1-2, 3-3, 1-5.

Ν.Ο Ναυπλίου: (Κεφαλάς)Ντέμος, Ντακταφούλης, Χονδροκούμης (2), Σαψής, Μαλεβίτης, Σαντριβανόπουλος, Τσουρκάνου, Χαρκοφτάκης (2), Κούτρης, Μυλωνάς, Μάρρης (1), Λέμας, Δανιήλ, Βουρλέτσης.

Ν.Ο Σύρου: (Χρονόπουλος) Φαφαλιός, Χρυσανθακόπουλος (4), Καρακατσάνης (1), Καλογρίδης, Μανούσος, Χίου, Λάιος, Μητρομάστορας (2), Πρίντεζης (1), Πριτσούλης, Αντιπαρμάκ (2), Τσινός (1), Ευσταθίου, Γαδ, Καμπανά.


Το απογευματινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες:

-20:00 Ν.Ο Ναυπλίου-Ν.Ο Νικαίας

-21:00 Ν.Ο Άργης Καλαμάτας – Ν.Ο Σύρου

Πηγή: sportcyclades24.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ