ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Γ. Μανιάτης: Κοροϊδεύουν κατάμουτρα τους 849 Βιοκαλλιεργητές της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:36:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Κοροϊδεύουν κατάμουτρα τους 849 Βιοκαλλιεργητές της Αργολίδας
 Απροκάλυπτη κοροϊδία για τους 849 Βιοκαλλιεργητές της Αργολίδας αποτελεί η απάντηση του Αναπλ. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Ι. Τσιρώνη, σε ερώτηση του Γιάννη Μανιάτη. Καμία εξήγηση δεν έδωσε με την απάντησή του ο αρμόδιος Υπουργός, για το ότι σε μια περιοχή με παράδοση στις Βιολογικές καλλιέργειες όπως η Αργολίδα, από τους 849 που υπέβαλαν αίτηση εντάχθηκαν τελικά μόνο 4, ήτοι ποσοστό 0,5%.

Καμία εξήγηση για το Βατερλώ της προκήρυξης, αντ’ αυτού προκαλεί μειδίαμα η αναφορά με ακρίβεια εκατοστού του δευτερολέπτου για το πότε έκλεισε το σύστημα υποβολής των αιτήσεων. Όλος ο πολιτικός σχεδιασμός εξαντλήθηκε στο άνοιγμα και το κλείσιμο του ηλεκτρονικού ρολογιού. Απλά έβλεπαν τις αιτήσεις να περνούν από μπροστά τους μέχρι να λήξει ο χρόνος.

Όσον αφορά στη νέα προκήρυξη, ο αρμόδιος Υπουργός λέει στους βιοκαλλιεργητές αναμένετε προσεχώς την νέα προκήρυξη, χωρίς να αναφέρει εάν έχει ληφθεί κανένα μέτρο για να μην επαναληφθούν τα κωμικοτραγικά αποτελέσματα της πρώτης προκήρυξης για τις βιολογικές καλλιέργειες.

Ακολουθεί η απάντηση του Αναπλ. Υπουργού ΥΠΑΑΤ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ