ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Συλλυπητήρια επιστολή της ΝΟΔΕ Αργολίδας για τον θάνατο του Δ. Παπανικολάου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:40:00 μ.μ. |
Συλλυπητήρια επιστολή της ΝΟΔΕ Αργολίδας για τον θάνατο του Δ. Παπανικολάου
 Απεβίωσε σήμερα Κυριακή 2 Ιουλίου, στα 80 του χρόνια ο πρώην Δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Παπανικολάου.Το τελευταίο διάστημα ο Δ. Παπανικολάου νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Διετέλεσε δήμαρχος της πόλης του Άργους για 12 ολόκληρα χρόνια (1986 -1998) αφήνοντας σημαντικό έργο.

Δικηγόρος στο Άργος από το 1965, εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος το 1982, διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τα έτη 1983-1984 και το 1986 εξελέγη Δήμαρχος με επιτυχημένη πολιτική καριέρα, αφού επανεξελέγη το 1990 και το 1994 και αναδείχτηκε ανάμεσα στους μακροβιότερους Δημάρχους της πόλης.

Έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη των νομικών προσώπων του δήμου (Ωδείο, Θέατρο, Χορωδία, Φιλαρμονική) για την άνοδο του πολιτισμικού επιπέδου της πόλης.

Από τον Ιανουάριο του 2000 μέχρι σήμερα ήταν Πρόεδρος του Φιλολογικού Συλλόγου Αργείων «ΔΑΝΑΟΣ»..

Η ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας, αποχαιρετά το άξιο μέλος του Κόμματός μας, με τη συνεχή συμμετοχή στις δράσεις της Παράταξης και εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια στους οικείους του.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Δευτέρα 3 Ιουλίου, στο Ναό Αγίου Πέτρου Άργους στις 17:00 και η ταφή στον κοιμητηριακό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Καλούνται τα μέλη της παράταξης να συμμμετάσχουν στο πένθος της οικογένειας του θανόντος, με την παρουσία τους στην εξόδιο ακολουθία.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟ.Δ.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ