ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Τατούλης και Λαμπρόπουλος επισκέφθηκαν έργα της Μεσσηνίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:09:00 μ.μ. |
Τατούλης και Λαμπρόπουλος επισκέφθηκαν έργα της Μεσσηνίας
Σημαντικούς οδικούς άξονες της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, όπου εκτελεί έργα αναβάθμισής τους η Περιφέρεια, επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, προσκεκλημένος από τον τέως Υπουργό και Βουλευτή της Μεσσηνίας κ. Ιωάννη Λαμπρόπουλο. 
Ο κ. Τατούλης σε δηλώσεις του εξήρε, αφενός, το έντονο και διαρκές ενδιαφέρον του τέως Υπουργού κ. Λαμπρόπουλου για τη Μεσσηνία, αφετέρου, το σπουδαίο έργο που εκτελεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο επίπεδο της αναβάθμισης του οδικού δικτύου, με αποτέλεσμα οι δρόμοι της να αποτελούν κρίσιμο αναπτυξιακό της πλεονέκτημα.
Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο κ. Λαμπρόπουλος επισκέφθηκαν τον οδικό άξονα Ελληνοεκκλησιά - Ανδρομονάστηρο, έργο μήκους 3,5 χλμ και προϋπολογισμού 1,8 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το φθινόπωρο, καθώς και το Ανδρομονάστηρο, την αναστήλωση του οποίου, προϋπολογισμού 2,6 εκατομμυρίων ευρώ, είχε εντάξει στο ΕΣΠΑ ο κ. Τατούλης από τη θέση του Υπουργού Πολιτισμού και το ολοκλήρωσε από τη θέση του Περιφερειάρχη. 
Επισκέφθηκαν επίσης την 7η Ε.Ο. στο τμήμα Μεσσήνη -Εύα-Λάμπαινα-Βαλύρα (μήκους 10χλμ) όπου ο Περιφερειάρχης ζήτησε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες να εκπονήσουν άμεσα μελέτη σημαντικών παρεμβάσεων στον οδικό άξονα, για την ασφάλεια της κυκλοφορίας με νέο ασφαλτοτάπητα, διαπλάτυνση και τοποθέτηση στηθαίων και ανακοίνωσε τη δημοπράτηση του έργου μέσα σε ένα μήνα περίπου.
Ο κ. Τατούλης πραγματοποίησε αυτοψία και στην 22η Ε.Ο. η οποία είχε υποστεί σημαντικές ζημιές από τις πρόσφατες πλημμύρες, στο τμήμα Λάμπαινα -Ελληνοεκκλησιά και Λάμπαινα -Αρχαία Μεσσήνη, όπου θα γίνουν άμεσα από την Περιφέρεια σημαντικές παρεμβάσεις αποκατάστασης των ζημιών και ασφάλειας της κυκλοφορίας.
Ο Περιφερειάρχης κατά τη διάρκεια των επισκέψεων συναντήθηκε και συζήτησε με τους Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων και κατοίκους της περιοχής και για μια ακόμα φορά αναφέρθηκε στη διαρκώς εντεινόμενη προσπάθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την αναβάθμιση και συντήρηση του οδικού δικτύου της περιοχής.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ