ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Με "Ταξίδι στον ελληνικό βυθό" έκλεισε η σχολική χρονιά του Δον Πινέλο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:39:00 π.μ. | |
Με "Ταξίδι στον ελληνικό βυθό" έκλεισε η σχολική χρονιά του Δον Πινέλο (βίντεο)
Με ένα θεατρικό "Ταξίδι στον ελληνικό βυθό" έκλεισε η σχολική χρονιά για τους μαθητές του βρεφικού παιδικού σταθμού Δον Πινέλο στο Ναύπλιο.

Η έντονη επιθυμία των πλασμάτων της θάλασσας να κολυμπήσουν σε καθαρά νερά θα τα οδηγήσει σε μια μεγάλη περιπέτεια.
Το ταξίδι στον  κόσμο του βυθού, ήταν σαγηνευτικό με γοργόνες, τσιπούρες, αστακούς, δελφίνια,θαλάσσιες χελώνες και χταπόδια, αλλά έκρυβε και κινδύνους, όπως... η μαύρη κηλίδα πετρελαίου!!!
Τα τραγούδια τους και οι ναύτες του πλοίου καθαρισμού των θαλασσών θα τα βοηθήσουν σ' αυτό το δύσκολο και συνάμα όμορφο ταξίδι.
Όλα θα έχουν αίσιο τέλος για ανθρώπους και ψάρια, ώστε να απολαμβάνουν τις ελληνικές θάλασσες καθαρές και τα οικολογικά μηνύματα της παράστασης να συνοδεύουν τα μικρά παιδιά στις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Την παράσταση παρακολούθησαν γονείς, συγγενείς των παιδιών και ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σπύρος Μαρίνος που καταχειροκρότησαν τους μικρούς θαλασσοπόρους του βυθού.
Η παράσταση, που την διασκευή έκανε η εκπαιδευτικός Έλενα Ιωαννίδη, την διδασκαλία οι Έλενα και Ιωάννα Ιωαννίδη, την μουσική επιμέλεια ο Σπύρος Αντωνόπουλος και τα σκηνικά ο Γιάννης Αντωνόπουλος, έκλεισε με δώρα για τους μικρούς μαθητές δίνοντας ραντεβού για την καθιερωμένη πια γιορτή αποφοίτησης στον φάρο Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ