ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Χειβιδόπουλος: Οι πολίτες κουράστηκαν από θριαμβολογίες και θέλουν πράξεις και έργα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:21:00 μ.μ. | |
Χειβιδόπουλος: Οι πολίτες κουράστηκαν από θριαμβολογίες και θέλουν πράξεις και έργα (βίντεο)
 Δηλώσεις έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος σχολιάζοντας στην ουσία όσα λέγονται το τελευταίο διάστημα για την λύση που προτείνει για την διαχείριση των απορριμμάτων ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών.

Ο κ Χειβιδόπουλος έκανε εκτενή αναφορά για το τι προβλέπει η συγκεκριμένη λύση και τις παραλείψεις που έχει, ανεβάζοντας στην ουσία την τιμή ανά τόνο στα 75 με 90 ευρώ και σε καμία περίπτωση όπως ανέφερε ο κ Αντιπεριφερειάρχης δεν είναι στα 29 ευρώ όπως λέει ο κ. Καμπόσος, τονίζοντας πως πρόκειται για προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων του Δημου Αργους Μυκηνών και όχι για μόνιμη με δεκάδες παραμέτρους οι οποίες δεν έχουν συνυπολογιστεί στο κόστος και οι οποίες ανεβάζουν το κόστος ανά τόνο κατακόρυφα.  
Μεταξύ άλλων ο κ Χειβιδόπουλος ανέφερε πως οι πολίτες έχουν κουραστεί από αυτήν την κατάσταση χόρτασαν από θριαμβολογίες και θέλουν έργα και πράξεις, τονίζοντας για ακόμη μια φορά πως πραγματικά ειναι περήφανος για την λύση που προτείνει η Περιφέρεια και τον σχεδιασμό του Πέτρου Τατούλη, ενώ τρεις φορές το συμβουλιο της επικρατείας έχει γνωμοδοτήσει θετικά για ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Δείτε παρακάτω σε βίντεο τις δηλώσεις του κ. Χειβιδόπουλου:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ