ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Πλήθος κόσμου στην συναυλία του Βαγγέλη Τρίγκα στο φεστιβάλ "Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 μ.μ. | |
Πλήθος κόσμου στην συναυλία του Βαγγέλη Τρίγκα στο φεστιβάλ "Δρόμοι Πολιτισμού Αργολίδας"
Εκπληκτική η εναρκτήρια εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας 28 Αυγούστου 2017 του φεστιβάλ "Δρόμοι Αργολίδας" που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, με τον βιρτουόζο του μπουζουκιού Βαγγέλη Τρίγκα στο εργοστάσιο ΠΕΛΑΡΓΌΣ στη Νέα Κίο.
 Η συναυλία περιλάμβανε μία ανθολογία τραγουδιών που αναδεικνύουν την πολυχρωμία των χαρακτηριστικών ήχων της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου με τίτλο  "Η Μεσόγειος σε τρεις χορδές και τρεις φωνές"
Ο ιδιαίτερος ήχος της ορχήστρας, με σολιστικό όργανο το μπουζούκι, οι εναλλαγές των τριών φωνών,καθώς και οι ενορχηστρωτικές παρεμβάσεις, ήταν τα χαρακτηριστικά στοιχεία αυτής της παράστασης, που πρόσφεραν μια διαφορετική ακρόαση και παράλληλα μια νέα μουσική πρόταση.
Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ πλημμύρισε με κόσμο και μάλιστα ήρθαν επισκέπτες από το εξωτερικό γι αυτή τη συναυλία όπως είπε ο Βαγγέλης Τρίγκας στην έναρξη του μουσικής παράστασης.
Παραβρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Τάσσος Χειβιδόπουλος, Ντίνα Νικολάκου, Ελένη Παναγιωτοπούλου και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Σαρρής και Φάνης Στεφανόπουλος.

Μπουζούκι - τραγούδι: Βαγγέλης Τρίγκας
Πιάνο: Θόδωρος Μπρουτζάκης
Τραγούδι: Μαργαρίτα Καραμολέγκου
Βιολοντσέλο: Αλέξανδρος Κασαρτζής
Κλασσική κιθάρα - τραγούδι: Γιώργος Διδάχος
Κοντραμπάσο: Γιάννης Πλαγιανάκος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ