ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Γιορτάζει το Κιβέρι την Αποτομή της κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:34:00 μ.μ. | | |
Γιορτάζει το Κιβέρι την Αποτομή της κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου (βίντεο)
 Την Tρίτη 29 Αυγούστου 2017, η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την ανάμνηση της Αποτομής της Τιμίας κεφαλής του Αγίου, ενδόξου, προφήτου, Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου και πανηγυρίζει όλος ιδιαίτερος ο Ενοριακός Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου στο Κιβέρι του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα.
Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 τελέσθηκε Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετά θείου κηρύγματος , ιερουργούντος του ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Χρυσοστόμου Παπουλέση.
Στο τέλος του Εσπερινού έγινε η λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνος του Τιμίου Προδρόμου σε όλο το χωριό προς ευλογία των κατοίκων.
Ο εφημέριος του ναού και Γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως Αργολίδος , π. Πέτρος Αθανασόπουλος, ευχαρίστησε όλους τους Ιερείς που τίμησαν με την παρουσία τους τον Τίμιο Πρόδρομο καθώς και όλους τους προσκυνητές που ήρθαν στο Κιβέρι για την εορτή .
Στον πανηγυρικό εσπερινό παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Δ.Κρίγγος και Α. Μπαντανάς ,ο πρόεδρος του Ερμή Κιβερίου κ. Λυμπέρης , η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ