ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Με εγκαύματα πυροσβέστες από τη νέα φωτιά στην Ανάβυσσο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 μ.μ. |
Με εγκαύματα πυροσβέστες από τη νέα φωτιά στην Ανάβυσσο
 Με εγκαύματα διακομίστηκαν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας τρεις πυροσβέστες που επιχειρούσαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, που έρχεται μία μέρα μετά τη φωτιά στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Στο 251 μετέβη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.


Επίσης, καταστράφηκε ολοσχερώς μια κατοικία, ενώ μία ακόμη υπέστη σοβαρές ζημιές.Σύμφωνα με την Πυροσβεστική κάηκαν και δύο οχήματα. Οι φλόγες πλησίασαν πολύ κοντά σε δύο οικισμούς, αλλά δεν χρειάστηκε η πυροσβεστική να ζητήσει την εκκένωσή τους.
Επίσης, όπως ανακοινώθηκε δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία η λεωφόρος Αναβύσσου, που είχε αποκοπεί από το τμήμα της λεωφόρου Καλυβίων μέχρι την Ιερά Μονή Αρκαδίου λόγω της φωτιάς.

Στο νέο μέτωπο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα μίας ομάδας, και δύο ελικόπτερα, που πραγματοποιούν ρίψεις νερού. Ζημιές υπέστησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα.
Υπό έλεγχο τα υπόλοιπα μέτωπα

Νωρίτερα σήμερα το πρωί εκδηλώθηκε φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ωραία του δήμου Ήλιδας, στη βόρεια Ηλεία, που τέθηκε υπό έλεγχο.

Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 26 πυροσβέστες με 13 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα με επτά άτομα, ενώ από αέρος δύο «Καναντέρ» και ένα «Πετζετέλ».

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες εστίες, σε ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε προχθές σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιοι Ανάργυροι Σπετσών.

Στο οριοθετημένο μέτωπο επιχειρούν 32 πυροσβέστες με 12 οχήματα, 40 άτομα πεζοπόρα τμήματα, και 1 υδροφόρο από την περιφέρεια.

Παράλληλα, η φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στην περιοχή Μάλες Ιεράπετρας Λασιθίου Κρήτης τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, ενώ επιχειρούν τώρα 23 πυροσβέστες, 11 οχήματα και 6 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 39 δασικές φωτιές, οι περισσότερες από τις οποίες τέθηκαν έλεγχο στο αρχικό τους στάδιο, όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική.

Πηγή: efsyn.gr
Φώτο: Πέτρος Φιλίππου - Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ