ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Αλλάζει ο καιρός από τα βόρεια - Έρχονται βροχές και καταιγίδες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:38:00 π.μ. |
Αλλάζει ο καιρός από τα βόρεια - Έρχονται βροχές και καταιγίδες
 Αλλάζει «ξανά» ο καιρός τις επόμενες ημέρες. Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι οι βροχές και καταιγίδες και οι βοριάδες στο Αιγαίο. Η νέα «μίνι κακοκαιρία» αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα από αύριο, Τρίτη. 

Σήμερα ο υδράργυρος θα ανέβει φτάνοντας σε πολλές περιοχές τους 37 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη (29/08) στα βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος ο καιρός, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις με σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά. 

Από το βράδυ βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία (κυρίως στα ανατολικά τμήματα), ενώ στις Σποράδες και θα ενταθούν. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση από τα βόρεια.

Την Τετάρτη (30/08) στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και βαθμιαία κατά τόπους στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Σταδιακά από τα βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί. 

Στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. 

Στο Αιγαίο ο καιρός αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι στα δυτικά ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ