ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Εγκαίνια Έκθεσης ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:49:00 μ.μ. |
Εγκαίνια Έκθεσης ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017
Δελτίο τύπου

Θεαματική προσέλευση κόσμου στην πρώτη ημέρα λειτουργίας της Έκθεσης ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 217 στην Αργολίδα. Τα Εγκαίνια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα, με πολλές και σημαντικές παρουσίες από την πολιτική και επιχειρηματική ζωή.

Το ενδιαφέρον του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και τα 5.500 τ.μ της Έκθεσης, παρά την φθινοπωρινή βροχούλα, γέμισαν από το κοινό που περιηγήθηκε στα 300 και πλέον περίπτερα της Έκθεσης. Εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, άνθρωποι των γραμμάτων, αυτοδιοικητικές αρχές, οι εκπρόσωποι των κατά τόπους Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, η Εκκλησία, επαγγελματίες, παραγωγοί και κοινό έδειξαν με την παρουσία τους πόσο σημαντικό γεγονός είναι αυτή η Έκθεση για την παραγωγική ζωή της Πελοποννήσου.

Ο αγιασμός της Έκθεσης τελέστηκε με κάθε επισημότητα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο, ενώ την εναρκτήρια ομιλία έκανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, ως οικοδεσπότης της Έκθεσης.

Η διοργάνωση της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ αποτέλεσε μια επιτυχία της συνεργασίας πλήθους φορέων, γεγονός που αναδείχτηκε από την σύσσωμη παρουσία στην πρώτη ημέρα λειτουργίας της και στα εγκαίνια των προέδρων των Επιμελητηρίων Αρκαδίας Γιάννη Μπουντρούκα, Αχαΐας Πλάτωνος Μαρλαφέκα, Ηλείας Κωνσταντίνου Νικολούδη, Κορινθίας Βασίλη Νανόπουλου, Λακωνίας Βασιλικής Δερτιλή, Μεσσηνίας Δημήτρη Μανιάτη.

Σε μια τόσο σημαντική γιορτή της παραγωγικότητας και του επιχειρείν, το Επιμελητήριο Αργολίδας επέλεξε να βραβεύσει τον πρώην Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θ. Γαλάνη για την συμβολή του στις διεκδικήσεις του επιχειρηματικού κόσμου της Αργολίδας.

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας τίμησε με την παρουσία του την Έκθεση, αποδεικνύοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον για τόσο σημαντικές διοργανώσεις που θα αλλάξουν το τοπίο της επιχειρηματικότητας. Την Έκθεση χαιρέτησαν με ομιλίες τους ο Δ. Παπαδημητρίου, Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός, ακολούθησε η Φώφη Γεννηματα καθώς και ο Βασίλης Λεβέντης. Η Κατερίνα Μπόμπου από τους ΑΝΕΛ, οι Δήμαρχοι Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος, Ναυπλίου Δ. Κωστούρος, Επιδαύρου Κ. Γκάτζιος και ο Βουλευτής Γιάννης Γκιόλας, ο π. υπουργός Γ. Μανιάτης, ο Πρόεδρος της Κεντρικής ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Β. Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος της ΓΕΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς, ο Πρόεδρος της Εταιρίας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Χ. Στάικος, ενώ τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης.

Το πλήθος των εκπροσώπων φορέων και πολιτικού κόσμου που παρευρέθηκαν στην έναρξη της Έκθεσης αποτελεί εγγύηση περεταίρω συνεργασίας για την προώθηση της παραγωγικής και εμπορικής δραστηριότητας στην Πελοπόννησο. Φυσικά το ενδιαφέρον του κόσμου, που ήδη φάνηκε από την πρώτη ημέρα, είναι που γεμίζει ελπίδες τον παραγωγικό κόσμο, τους Εκθέτες και τους διοργανωτές. 

Η Έκθεση έχει συγκεντρώσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και πολλούς επισκέπτες από το εξωτερικό. Μέσω συντονισμένων ενεργειών οι διοργανωτές έχουν προσκαλέσει σημαντικούς εκπροσώπους της εμπορικής ζωής σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ώστε η Έκθεση να γίνει μοχλός ανάπτυξης και εξωστρέφειας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ