ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Βασίλης Νίκας: Νέος χώρος στάθμευσης στο Άργος;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:50:00 μ.μ. | |
Βασίλης Νίκας: Νέος χώρος στάθμευσης στο Άργος;
 Κάθε Παρασκευή ο Καμπόσος στον μονόλογο του , συνεχίζει να ψεκάζει τον κόσμο με παραπληροφόρηση και διασπαστικές κορώνες μίσους για τους συμπολίτες μας έχουν διαφορετική άποψη ! τους ονομάζει εχθρούς της πόλης ! βέβαια εννοεί εχθροί του Καμπόσου και ότι του βάζουν εμπόδια στα ‘’μεγαλεπήβολα σχεδία του ‘’ .

Ας αναλύσουμε λοιπόν ένα θέμα : ‘’ ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ‘’ ! !

Ένα ωραίο πρωινό ξύπνησαν έκπληκτοι κάποιοι συμπολίτες διαπιστώνοντας εργάτες να κόβουν τα δένδρα και μηχανήματα να ισοπεδώνουν τις ιδιοκτησίες τους .

Ο δε Καμπόσος να κάνει δηλώσεις μέσα στον χώρο σε γνωστό δημοσιογράφο ότι θα δημιουργήσει χώρο παρκινγκ 8.000 μ2 . ( χωρίς απόφαση του Δημ. Συμβουλίου – χωρίς μελέτες – χωρίς προϋπολογισμό έργου – χωρίς οικοδομική άδεια – χωρίς επιβλέποντα μηχανικό της υπηρεσίας κ.α. ) .

Μετά από σήμα της αστυνομίας προς το πολεοδομικό γραφείο και μετά από αυτοψία της υπηρεσίας έγινε διακοπή των εργασιών και πρωτόκολλο αυθαίρετων εργασιών προς τον Δήμο Άργους . ( εχθροί της πόλης οι Αστυνομία και η πολεοδομία ) ?

Για την ενημέρωση σας , ως προς την ολοκλήρωση του σχεδίου πόλης του Νοτίου τμήματος της πόλης ( παρά της πανηγυρικές δηλώσεις του Καμπόσου για την ολοκλήρωση του) σας γνωρίζω ότι εάν οι νέες ιδιοκτησίες δεν μεταγραφούν στο κτηματολόγιο δεν μπορεί να γίνει εφαρμογή , και με τον τρόπο που τρέχει το θέμα ο Καμπόσος θα χρειαστούν μερικά χρόνια ακόμα για την εφαρμογή του .

Το μόνο που ισχύει είναι οι οικοδομικές γραμμές των οικοδομικών τετραγώνων και η χάραξη των δρόμων . τα δε οικόπεδα κοινοχρήστων χώρων που προέρχονται από τον αναδασμό , θα περιέλθουν στον Δήμο , μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής στο κτηματολόγιο , μέχρι τότε παραμένουν ιδιοκτησίες των ιδιοκτητών σε πλήρη χρήση χωρίς να έχουν δικαίωμα οποιασδήποτε κατασκευής .

Νέες δηλώσεις Καμπόσου περί εχθρών της πόλης και ότι τώρα θα κάνει χώρο παρκινγκ 6.000 μ2 ??

Στον χώρο που αναγγέλλει ( Ο.Τ. Γ 204) ότι θα κάνει χώρο παρκινγκ το σχέδιο προβλέπει χώρο κοινωνικών παροχών – ΚΑΠΗ και έχει επιφάνεια 4.600 μ2 ( 6.000 μ2 ??? ) και περικλείεται από πεζοδρόμους , τι θα κάνει θα καταλάβει και τους πεζόδρομους η θα τους καταργήσει . ( βλέπε συνημμένο απόσπασμα του σχεδίου πόλης )

Για να γίνει δε αυτό θα πρέπει να γίνει αλλαγή χρήσης και τροποποίηση του σχεδίου πόλης ! ! Έχει γίνει τροποποίηση σχεδίου ? δηλώνω ΟΧΙ . είναι αυτονόητο λοιπόν ότι με οποιαδήποτε καταγγελία παρακειμένου ιδιοκτήτη η χρήση του παρκινγκ θα σταματήσει αμέσως !

Εδώ λοιπόν μπορούμε να αναφωνήσουμε όπως στο γνωστό ανέκδοτο ‘’που πας ρε ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ‘’ ? ?

Εντάξει ο Καμπόσος είναι γυμναστής δεν γνωρίζει από πολεοδομικά θέματα δεν έχει ειδικό σύμβουλο επί των συγκεκριμένων θεμάτων ? δεν ρωτά τους μηχανικούς των Τεχνικών Υπηρεσιών ? ? δεν ρωτά την Πολεοδομία ? ?

Πως κάνει αυθαίρετα του είδους ενέργειες ο Καμπόσος και σπαταλά χρήματα του Δήμου και χωρίς να υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. και οι σχετικές άδειες ?

Δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν στην περίπτωση του για να καλύψει την ανικανότητα του να παράγει έργο !

Περίπτωση πρώτη : Να θέλει να συνεχίσει να το παίζει τσαμπουκάς και ότι λέει το κάνει ( όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω ) γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν θα γίνει τίποτα , αλλά μανούλα στην προπαγάνδα θα μας ψεκάζει , ότι αυτός θέλει αλλά οι εχθροί της πόλης του βάζουν εμπόδια και δεν τον αφήνουν να αναβαθμίσει την πόλη κ.λ.π

Περίπτωση δεύτερη : Με τις γνώσεις του Γυμναστή να φαντασιώνεται όλα αυτά για να δημιουργεί εντυπώσεις , να δημιουργεί ελπίδες και να περνά ο χρόνος χωρίς να κάνει κανένα έργο , να οικειοποιείται έργα προηγούμενων να τα περνά για έργα δικά του ( όπως ανάπλαση κέντρου – σχολεία ΙΝΑΧΟΥ – ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – σχέδιο πόλης κ.α.) να βγαίνει στα κανάλια και να λέει πως οι προηγούμενοι έπαιρναν πολλά χρήματα και αυτός δεν παίρνει , ( μα σε όλη την Ελλάδα οι πόροι των δήμων είναι μειωμένοι ) , να βγαίνει και να λέει χωρίς να ντρέπεται ότι όσοι ενδιαφέρονται για τον δήμο θεωρούν την καρέκλα ‘’καρέκλα πλουτισμού ‘’ η παροιμία του λαού μας λέει στην περίπτωση αυτή ‘’ ότι φωνάζει ο Κλέφτης για να φοβηθεί ο Νοικοκύρης ‘’

Και στις δυο περιπτώσεις ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος γιατί διχάζει τους πολίτες και δημιουργεί εντυπώσεις που δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα και παράλληλα έχει μετατρέψει τον δήμο ένα ‘’ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ‘’ !


ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΑΣ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ