ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Παντελής Κοκκινόπουλος: Οι προσαγωγές δεν μας φοβίζουν - Θα συνεχίσουμε δυναμικά (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:40:00 μ.μ. | |
Παντελής Κοκκινόπουλος: Οι προσαγωγές δεν μας φοβίζουν - Θα συνεχίσουμε δυναμικά (βίντεο)
  Διευκρινήσεις έδωσε με συνεντευξη του ο Δημοτικός συμβουλος και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΑΥΡΑ του Δήμου Ναυπλιέων και μέλος του κινήματος "Δεν Πληρώνω" Παντελής Κοκκινόπουλος μετά την συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι η επιτροπή του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών που συστάθηκε κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου για την συνάντηση με την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.



Η επίσκεψη στην κυρία  Εισαγγελέα όπως τόνισε ο κ. Κοκκινόπουλος έγινε ώστε να ενημερωθούν για τους λόγους της προσαγωγής των 19 μελών του κινήματος χθες το απόγευμα στο αστυνομικό τμήμα του Άργους κατά την διάρκεια ειρηνικής διαμαρτυρίας κατά την διενέργεια πλειστηριασμού.

Ο κ. Κοκκινόπουλος τόνισε πως ύστερα από την διευκρίνηση της κ. Εισαγγελέως έγινε γνωστό πως την προσαγωγή έκανε η αστυνομία καθώς έκρινε πως οι παρευρισκόμενοι στο ειρηνοδικείο Άργους παρεμπόδιζαν την διενέργεια του πλειστηριασμού. Ο Εισαγγελέας θα μελετήσει τις καταθέσεις τις συμβολαιογράφου και των 19 που προσήχθησαν και θα αποφασίσει για το αν θα ορισθεί δικάσιμος ή θα μπει η υπόθεση στο αρχείο.  

Ανέφερε επίσης πως τέτοιες κινήσεις δεν πτοούν το κίνημα αντιθέτως το ενδυναμώνουν και πως θα συνεχίσουν τις ειρηνικές παραβάσεις τους κατά την διάρκεια πλειστηριασμών κάθε Τετάρτη στα δικαστήρια Άργους και Ναυπλίου.

Δείτε περισσότερα στην συνέντευξη του Παντελή Κοκκινόπουλου παρακάτω:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ