ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Η Συνταγή της εβδομάδας: Μοσχαρίσια μπριζόλα με μπύρα και μανιτάρια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:03:00 μ.μ. |
Η Συνταγή της εβδομάδας: Μοσχαρίσια μπριζόλα με μπύρα και μανιτάρια
 Εγκαινιάζουμε σήμερα μια καινουργια ενότητα σε εβδομαδιαία βάση σε συνεργασία με το κρεοπωλείο Fresh Meat Λαγουδάκης στο Ναύπλιο, με προτάσεις και συνταγές που θα έχουν ως βασικό συστατικό,... τι άλλο, το κρέας ! Συνταγές που δεν χρειάζονται κόπο και χρόνο, με λίγα υλικά, οικονομικές αλλά προπάντων... απολαυστικές!!!!

 Μοσχαρίσια μπριζόλα με μπύρα

Τι θα χρειαστείτε:
2 μπριζόλες μοσχαρίσιες
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
Μισή κούπα μπύρα
3 κ.σ. λάδι ή βούτυρο
4 κ.σ. κρέμα γάλακτος
Αλάτι & πιπέρι

Τι θα κάνετε: Βάζετε σε βαθύ τηγάνι το λάδι ή το βούτυρο και αφού κάψει βάζετε τις μπριζόλες. Αφού ροδίσουν από τη μία πλευρά τις γυρίζετε να ροδίσουν και από την άλλη, ρίχνετε το κρεμμύδι και μόλις ροδίσουν ελαφρά και αυτό ρίχνετε και τα μανιτάρια. Αφήνετε μερικά λεπτά να μαγειρευτούν και αυτά και τις βγάζετε σε πιατέλα.

Αφήνετε τα μανιτάρια να πιουν τα υγρά τους και σβήνετε με τη μπύρα. Ρίχνετε το αλάτι και το πιπέρι, χαμηλώνετε τη φωτιά και σκεπάζετε με καπάκι. Μόλις το φαγητό μείνει με το λάδι του ρίχνετε την κρέμα γάλακτος και σερβίρετε τις μπριζόλες μας ζεστές με πουρέ ή ρύζι.
Ζητήστε από το Κρεοπωλείο Fresh Meat Λαγουδάκης Άργους 73 στο Ναύπλιο Μοσχαρίσιες μπριζόλες και γευθείτε μια πραγματικά εξαιρετική συνταγή.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ