ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Στη Βουλή για τις ελλείψεις σε θρανία και καρέκλες στα σχολεία ο Ανδριανός

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 μ.μ. | |
Στη Βουλή για τις ελλείψεις σε θρανία και καρέκλες στα σχολεία ο Ανδριανός
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός από κοινού με τους άλλους βουλευτές – μέλη του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων του κόμματος κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Γαβρόγλου και τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη με θέμα τις ελλείψεις σε θρανία και καρέκλες που παρατηρήθηκαν στα σχολεία κατά την εκκίνηση της σχολικής χρονιάς.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

“Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχολική χρονιά ξεκίνησε σε αρκετές σχολικές μονάδες με σημαντικές ελλείψεις σε βασικό εξοπλισμό, όπως θρανία και καρέκλες.

Διευθυντές σχολείων αναφέρουν ότι, καίτοι έχουν απευθυνθεί εγγράφως εδώ και καιρό στην «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», τα κενά δεν έχουν καλυφθεί, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η απρόσκοπτη λειτουργία αρκετών σχολικών τμημάτων.

Κατόπιν αυτών, ερωτώνται οι Υπουργοί

Πόσα αιτήματα για εξοπλισμό σχολείων έχει λάβει την τελευταία διετία η «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», τι ποσοστό αυτών έχει ικανοποιηθεί και σε ποιο βαθμό;

Παρακαλούμε όπως κατατεθούν πίνακες ή άλλης μορφής επίσημα στοιχεία, που να καταδεικνύουν τις παραγγελίες εξοπλισμού, τους προκηρυγμένους σχετικούς διαγωνισμούς, την παράδοση και την εν γένει πορεία των αιτημάτων για σχολικό εξοπλισμό”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ