ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Διαμαρτυρία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Άργους Μυκηνών για το κλείσιμο του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:18:00 μ.μ. | |
Διαμαρτυρία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Άργους Μυκηνών για το κλείσιμο του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ στο Άργος
 Τις προηγούμενες ημέρες και συγκεκριμένα στις 9-8-2017 δημοσιεύτηκε απόφαση του Δ.Σ του ΕΦΚΑ με την οποία επισημοποιήθηκε η πρόταση προς τον Υφυπουργό Εργασίας με βάση την οποία, προβλέπεται η μεταφορά στο Δήμο Ναυπλίου της Διεύθυνσης του ΕΦΚΑ Αργολίδας.

Παρά τις μαζικές και ομόθυμες αποφάσεις κοινωνικών φορέων και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους - Μυκηνών την ομόφωνη απόφαση της συντονιστικής επιτροπής της Ο.Μ. ΣΎΡΙΖΑ Άργους – Μυκηνών, ο ΕΦΚΑ αγνοώντας τον ίδιο το Νόμο και τα κριτήρια επιλογής σχετικά με την έδρα της Τοπικής Διεύθυνσης ( πληθυσμός – έκταση – μορφολογία εδάφους ) προτείνει την δημιουργία της Διεύθυνσης του Νομού με έδρα το Δήμο Ναυπλιέων και δύο Αποκεντρωμένων Τμημάτων στο Άργος και στο Κρανίδι.

Μετά από τα ανωτέρω η συντονιστική επιτροπή της Ο.Μ. Άργους Μυκηνών του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίζει:

1. Η συντονιστική επιτροπή της Ο.Μ. Άργους Μυκηνών του ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να αποδεχτεί τη συνεχιζόμενη μεταφορά των Δημοσίων Υπηρεσιών ( Δ.Ο.Υ, ΣΕΠΕ, ΕΟΠΥΥ κλπ) από τη πόλη του Άργους που οδηγούν στη καταδίκη της πόλης σε οικονομικό μαρασμό.

2. Καλεί τον αρμόδιο Υφυπουργό Εργασίας να ανατρέψει την ανωτέρω απόφαση και να παραμείνει η Διεύθυνση του Νομού στη πόλη του Άργους, σύμφωνα τον νόμο.

3. Αποφασίζει τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης στο τύπο.


Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ







ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ