ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

"Βραδιά κλασσικού και σύγχρονου Χορού" στο Κρανίδι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:49:00 μ.μ. |
"Βραδιά κλασσικού και σύγχρονου Χορού" στο Κρανιδίου
 Οι Μεταφεστιβαλικές Εκδηλώσεις του 4ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ "ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ" συνεχίζονται με τη Βραδιά κλασσικού και σύγχρονου Χορού από την Ομάδα «Ερατώ Danzarte Project» της Μαρίας Ασωνίτη, την Παρασκευή 22/9, ώρα 20.30, στη χειμερινή σκηνή του Πολυχώρου Artίκι ΜαράΪκε Ηλιού Ντε Κόνινγκ.
Η ομάδα κλασσικού και σύγχρονου χορού «Ερατώ Danzarte Project», υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μαρίας Ασωνίτη, παρουσιάζει αποσπάσματα έργων κλασσικού και σύγχρονου χορού, την Παρασκευή 22/9, ώρα 20.00, στον Πολυχώρο Artίκι ΜαράΪκε Ηλιού Ντε Κόνινγκ στο Κρανίδι, στο πλαίσιο των Μεταφεστιβαλικών Εκδηλώσεων του 4ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ "ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ".

Χορογραφίες, Διδασκαλία χορογραφίας: Μαρία Ασωνίτη - Ζέφη Μπαρτζώκα - Ελβίρα Μπαρτζώκα.

Η Μαρία Ασωνίτη γεννήθηκε στην Κέρκυρα και ξεκίνησε τις σπουδές της στον κλασσικό χορό στη σχολή της Ελισάβετ Πογιάγιου Θεοτόκη. Στη συνέχεια εγκαθίσταται στην Ιταλία, όπου σπουδάζει Αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης με μεταπτυχιακό στην Ιστορία της Τέχνης και παράλληλα φοιτά στην Ακαδημία Κλασσικού Χορού της Ρώμης και τις σχολές της Marisa Mateini (etoile di Opera di Roma) και της Viviana Piccinini (χορεύτρια Opera di Roma).

Eμβαθύνει περαιτέρω στην τεχνική και τέχνη του χορού στο I.A.L.S. (Kέντρο Καλλιτεχνών του Θεάματος) της Ρώμης και συνεργάζεται με τις ομάδες κλασσικού χορού της Viviana Piccinini και του Εnrique Guttierez.

Στη Ελλάδα με άλλους χορευτές και χορεύτριες ιδρύει την Ομάδα χορού “Eρατώ” και λαμβάνει μέρος σε πολλά δρώμενα δήμων της χώρας. Στη στέγη της Ομάδας στο Κολωνάκι πραγματοποιούνται και ανοικτά μαθήματα χορού.

Σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά.

Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας
Πληροφορίες-κρατήσεις εισιτηρίων: 698 698 2224

ΚΥΚΛΟΣ ΜΕΤΑΦΕΣΤΙΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 4ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΑΤΡΟΥ "ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ"

ΒΡΑΔΙΑ ΧΟΡΟΥ ΑΠΟ THN OMAΔΑ ΧΟΡΟΥ «ΕΡΑΤΩ DANΖΑRΤΕ PROJECT»

Αποσπάσματα έργων κλασσικού και σύγχρονου Χορού

Παρασκευή 22/9, ώρα 20.30, Πολυχώρος Artίκι ΜαράΪκε Ηλιού Ντε Κόνινγκ, Κρανίδι.

Γενική Είσοδος: 10€

Κρατήσεις εισιτηρίων: 698 698 2224
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ