ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Δωρεάν Λαϊκά φροντιστήρια από το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:38:00 π.μ. |
Δωρεάν Λαϊκά φροντιστήρια από το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Αργολίδας
 Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με μεγαλύτερες δυσκολίες για τις λαϊκές οικογένειες που βιώνουν για 8η χρονιά τις συνέπειες τις καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης. Λαμβάνοντας υπόψη τη πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση των εργαζομένων, του λαού, από την εφαρμογή παλιότερων και νέων σκληρών μέτρων των εκάστοτε κυβερνήσεων, το Συνδικάτο συνεχίζει για 3η χρονιά τη λειτουργία δωρεάν φροντιστηρίων για τα παιδιά όλων των λαϊκών οικογενειών.


Εκφράζουμε και με αυτό τον τρόπο την ταξική μας αλληλεγγύη, αφού η βάρβαρη πολιτική όλων των κυβερνήσεων και της σημερινής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, φτιάχνουν ένα σχολείο βαθιά ταξικό, αντιδραστικό και αναχρονιστικό.

Βασική τους επιδίωξη είναι η ημιμάθεια των παιδιών των λαϊκών οικογενειών. Με τη συνεχή προχρηματοδότηση και εμπορευματοποίηση της Παιδείας, βάζουν εμπόδια στη μόρφωση. Θέλουν να δημιουργήσουν εργαζομένους υποταγμένους που δεν θα αμφισβητούν με τη γνώση το σύστημα τους και δεν θα διεκδικούν τη ζωή που τους αξίζει και τους ανήκει.

Παλεύουμε και διεκδικούμε μόρφωση για όλα τα παιδιά:

· Κανένα παιδί έξω από το σχολείο.

· Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Παιδεία που θα μορφώνει, δεν θα τα εξοντώνει. Να έχουν όλοι οι μαθητές μετά το ενιαίο 12χρονο υποχρεωτικό σχολείο, δικαίωμα πρόσβασης είτε σε τριτοβάθμια είτε στην τεχνική – επαγγελματική εκπαίδευση.

· Κατάργηση κάθε εμπορευματικής δραστηριότητας στη Παιδεία.

· Ούτε ένα ευρώ από τις τσέπες των γονιών για βιβλία, πετρέλαιο, αναλώσιμα, μεταφορά κλπ. Να καλυφθούν όλες οι ανάγκες με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Υψώνουμε το δικό μας τοίχος ταξικής λαϊκής αλληλεγγύης στον τομέα της μόρφωσης. Δεν θα αφήσουμε κανένα παιδί αμόρφωτο.

Για πληροφορίες – εγγραφές καλέστε στα τηλ. 6974302736 / 6975797716

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ