ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Tο 8ο Catamarans Cup έρχεται στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:54:00 μ.μ. | |
Tο 8ο Catamarans Cup έρχεται στο Ναύπλιο (βίντεο)
Το Catamarans Cup, που ξεκίνησε από την Istion Yachting το 2010, είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές ιστιοπλοϊκό γεγονός, με συμμετοχές πάνω από 18 χώρες - ένας διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας, που συνδυάζει ιδανικά τη διασκέδαση ενός ιστιοπλοϊκού αγώνα με χαλαρωτικές διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Παρέχοντας και τα δύο, καλή ανταγωνιστική ιστιοπλοΐα και διασκέδασης, η εκδήλωση είναι ανοιχτή για ναύτες κάθε επιπέδου, που θέλουν να έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν με τους φίλους και την οικογένειά τους, την εμπειρία ενός ιστιοπλοϊκού αγώνα με τον πιο ασφαλή, άνετο και ίσως τον πιο διασκεδαστικό τρόπο που υπάρχει !

Η Istion Yachting ανακοινώνει με υπερηφάνεια το 8ο Catamarans Cup - υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού - η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 21 έως 28 Οκτωβρίου του 2017.
Η φετινή διαδρομή περιλαμβάνει τον Πόρο. το Πόρτο Χέλι, το Άστρος και το Ναύπλιο και οι οικογένειες με τα πληρώματα που συμμετέχουν φέτος θα απολαύσουν, χωρίς καμια αμφιβολία, μια χαλαρωτική εβδομάδα στα ελληνικά νησιά και θα συνδυάσουν την ιστιοπλοΐα με ευχάριστα events!

3 τρόποι συμμετοχής υπάρχουν: ναύλωση bareboat catamaran, ναύλωση catamaran με πλήρωμα, ή να συμμετέχουν σε ένα από τα σκάφη μας, ως μέλος του πληρώματος - χωρίς απαιτείται εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την online μπροσούρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να στείλετε ένα email στο greece@catamaranscup.com.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ