ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Τατούλης: Δημιουργία διοικητηρίου στην Αργολίδα με χρηματοδότηση από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 π.μ. |
Τατούλης: Δημιουργία  διοικητηρίου στην Αργολίδα με χρηματοδότηση από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων
 Τη συμμετοχή του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στην προσπάθεια ίδρυσης στην Πελοπόννησο της πρώτης περιφερειακής τράπεζας στην Ελλάδα εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου κ. Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου.

«Περιφερειακή ανάπτυξη χωρίς περιφερειακό χρηματοδοτικό εργαλείο δεν νοείται» ήταν η κοινή διαπίστωση τόσο του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, όσο και του Προέδρου του Ταμείου, ο οποίος εξέφρασε τη βούληση του ΤΠΔ να υποστηρίξει ενεργά και να συμμετάσχει στο εγχείρημα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με το Γερμανικό χρηματοπιστωτικό όμιλο Sparkassen.

Ο κ. Τατούλης τόνισε ότι η προσπάθεια αυτή αποτελεί μια νέα πολιτική πρόταση μεταρρυθμίσεων στη χώρα, άποψη την οποία υποστήριξε και ο κ. Βαρλαμίτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι μετά την Πελοπόννησο και με βάση το μοντέλο που αυτή έχει υιοθετήσει, το ΤΠΔ θα συμμετάσχει σε όλες τις περιφερειακές τράπεζες που θα δημιουργηθούν στη χώρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου συμφώνησε επίσης με τον κ. Πρόεδρο του Ταμείου τη χρηματοδότηση, μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, της δημιουργίας σύγχρονων διοικητηρίων στις Περιφερειακές Ενότητες Κορινθίας, Αργολίδας και Μεσσηνίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ