ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Νέο Σχολείο από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:51:00 μ.μ. | |
Νέο Σχολείο από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας
Το παράρτημα Αργολίδας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.) σας γνωστοποιεί την διοργάνωση Σχολείου Βασικών Γνώσεων εθελοντών διασωστών και απευθύνεται σε όλους και όλες που επιθυμούν να εκπαιδευτούν ως διασώστες και να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο όταν και όπου υπάρξει ανάγκη για παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους μας και το περιβάλλον.
Το Σχολείο Βασικών Γνώσεων στη διάσωση μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα από το φύλλο, την επαγγελματική του ιδιότητα, τα ενδιαφέροντα ή τις εξειδικευμένες γνώσεις του, αρκεί να είναι ενήλικας και να έχει διάθεση για προσφορά.
Ο νέος εθελοντής και υποψήφιος διασώστης, μέσα από τα μαθήματα της σχολής βασικών γνώσεων αποκτά τη δυνατότητα να συνεισφέρει σωστά, αποτελεσματικά και με ασφάλεια στο κοινωνικό σύνολο όταν οι περιστάσεις το απαιτούν. Όποιος δε θέλει να μείνει απλά θεατής και θέλει να πάρει θέση ως ενεργός πολίτης μπορεί να το κάνει μέσα από τη μεγαλύτερη διασωστική εθελοντική οργάνωση της χώρας.
Η πρώτη συνάντηση για τους νέους εθελοντές ορίζεται η Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 18:00, όπου θα δωθούν αναλυτικές πληροφορίες για τις δράσεις της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και το πρόγραμμα εκπαίδευσης αυτής.
Οι Θεματικές Ενότητες Εκπαίδευσης είναι οι εξής:
-Πρώτες Βοήθειες
-Ορεινή Διάσωση
-Μαζικές Καταστροφές
-Υγρό Στοιχείο
-Επικοινωνίες, Έρευνα και Τεχνολογίες
-Ανθρωπιστικές Αποστολές

Η εκπαίδευση είναι θεωρητική και πρακτική.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 6946222989
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ