ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

«Discover Dogs 2017»: Το μοναδικό φεστιβάλ για όλους τους σκύλους!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:46:00 μ.μ. |
«Discover Dogs 2017»: Το μοναδικό φεστιβάλ για όλους τους σκύλους!
Το «Discover Dogs», το καινοτόμο φεστιβάλ, που αφορά όλους τους σκύλους και τους κηδεμόνες τους, θα επιχειρήσει να αποτελέσει την καλύτερη σύσταση των παιδιών στη ζωοφιλία.


Για να το επιτύχει αυτό σχεδίασε μια σειρά ψυχαγωγικών παιδικών δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια του «Discover Dogs 2017» (http://www.discoverdogs.gr ), που θα πραγματοποιηθεί στο Helexpo Maroussi το διήμερο 4 και 5 Νοεμβρίου 2017, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Στο μοναδικό φεστιβάλ για σκύλους θα δοθεί η ευκαιρία στους γονείς να εισάγουν τα παιδιά τους στην ευγενή έννοια της ζωοφιλίας. 

Σχεδιάσαμε, λοιπόν, δεκάδες δραστηριότητες αποκλειστικά για το παιδί προκειμένου να διασκεδάσει, να ψυχαγωγηθεί αλλά και να καλλιεργήσει την αγάπη του για τους σκύλους.

Να μάθει για αυτούς, να έρθει σε επαφή μαζί τους και να ξεκινήσει σιγά σιγά να αποκτά την αρετή της ενσυναίσθησης.

 Πώς είναι άραγε να μπαίνεις στη θέση ενός σκύλου;

Παιχνίδια, δώρα, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και κατασκευές θα μετατρέψουν το φεστιβάλ στον απόλυτο χώρο ψυχαγωγίας και μάθησης του παιδιού.

Στο φεστιβάλ θα βρίσκονται οι Ζω.Ε.Σ.(Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων, Ιδρυμάτων & Οργανισμών), οι οποίες με επικεφαλής την ιδρύτρια τους, Κατερίνα Παπαποστόλου έχουν αναλάβει τις δράσεις για παιδιά με την πολύτιμη βοήθεια από την ομάδα «Κίτρινο Πατίνι» που ετοιμάζει εκπληκτικά δρώμενα, τους Χαχανούληδες και την αστείρευτη ενέργειά τους, την πολυτάλαντη ομάδα «Οι άνθρωποι με τα μπαλόνια», το πρόγραμμα «Roots & Shoots», που έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο από παιδιά και νέους τα οποία εμπνέονται το ένα από το άλλο, την ομάδα «Άγγιγμα Ζωής», που θα ενημερώσει για το σπουδαίο έργο της και την ζωγράφο Ματίνα Λαμπροπούλου που θα στήσει για μας ένα ιδιαίτερο εργαστήρι ζωγραφικής για μικρούς και μεγάλους!

Το περίπτερο των παιδικών δραστηριοτήτων θα είναι ένας πρωτότυπος χώρος πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για παιδιά θα αποτελέσει μια πηγή έμπνευσης για όλους!

Η ομάδα Ζω.Ε.Σ. μάλιστα, δίνει τη δυνατότητα σε ομάδες παιδιών με τη συνοδεία των γονιών τους, κατόπιν ραντεβού με ένα μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook, να συμμετέχουν στο πολυθεματικό και διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ζωο…φιλώντας μαθήματα άδολης αγάπης», αποκτώντας πολύ σημαντική γνώση πάνω στη σχέση τους με τον σκύλο!

Επίσης, θα υπάρξει face painting, μπαλονοκατασκευές, χειροποίητες κατασκευές, μουσικοκινητικά παιχνίδια, αφηγήσεις παραμυθιών, θεατρικά παιχνίδια, παρουσιάσεις βίντεο, διαγωνισμοί ζωγραφικής, δρώμενα, που θα κάνουν πράξη την ευεργετική αλληλεπίδραση των παιδιών με τον σκύλο μέσα από ολοκληρωμένες βιωματικές εμπειρίες.

Και το σημαντικότερο με την καρδιά τους γεμάτη αγάπη από τις αγκαλιές και τα φιλιά από τους τρεις μοναδικούς σκύλους της ομάδας Διώνη, Άξελ και Πόθο που έχοντας πλέον συναντήσει πάνω από 45.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα, θα είναι για ακόμη μια φορά κοντά μας ως οι πρωταγωνιστές του περιπτέρου αυτού.

Στο «Discover Dogs 2017» βέβαια θα υπογραμμιστεί η σημασία που έχει το αγαπημένο μας κατοικίδιο στην ζωή μας με μια σειρά από δραστηριότητες, που είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν την πληρέστερη κυνοφιλική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες.

Μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για το φεστιβάλ και για την επίσκεψη σας στο «Helexpo» με τον σκύλο σας στα παρακάτω βίντεο σε λιγότερο από δύο λεπτά



Στο μοναδικό στην Ελλάδα φεστιβάλ τέτοιων προδιαγραφών θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε διαφορετικές φυλές σκύλων από τους κηδεμόνες τους, να μάθετε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, τις ανάγκες τους και να συζητήσετε για τον τρόπο που θα τους προσφέρετε ένα καλύτερο μέλλον.

Βασισμένο στο τρίπτυχο «εκπαιδευμένος κηδεμόνας – παιδεία – παιχνίδι» θα αποτελέσει τον χώρο συνάντησης μικρών και μεγάλων, κηδεμόνων και φίλων του σκύλου όπου, μέσα από βιωματικές δράσεις, θα μάθουμε τόσο για τον σκύλο αλλά και για την επίτευξη της απόλυτα αρμονικής συμβίωσης μαζί του.

Στο Aμφιθέατρο του «Discover Dogs 2017» θα μάθουμε:

·         Από τον κ. Γιώργο Κωστόπουλο, Διεθνή Κριτή όλων των φυλών (FCI) για την ιστορία, τον χαρακτήρα και τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε φυλής.
·         Ειδικοί θα αναφερθούν ενδελεχώς στους τρόπους που θα επιτύχετε την ευζωία των αγαπημένων σας φίλων.
·         Θετικοί εκπαιδευτές θα σας καθοδηγήσουν σωστά για να βοηθήσετε τους σκύλους σας να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να κοινωνικοποιηθούν ομαλά.
·         Κτηνίατροι θα σταθούν στα συνηθέστερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σκύλοι μας και θα σας προσφέρουν διεξόδους με τις απαντήσεις τους.
·         Επιπρόσθετα θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να απευθύνετε τις ερωτήσεις που σας απασχολούν στους ομιλητές και να ξεδιαλύνετε μύθους και πραγματικότητα σε ένα διαδραστικό διήμερο, που θα σας προσφέρει το μοναδικό φεστιβάλ για σκύλους.

Τα ζωοφιλικά σωματεία θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Discover Dogs 2017».

 Ομάδες εθελοντών από όλη την Ελλάδα θα βρίσκονται στο μοναδικό φεστιβάλ για σκύλους και θα ενημερώσουν τους επισκέπτες για το πολύτιμο έργο τους. Επίσης, όποιος επιθυμεί θα μπορεί να εκδηλώσει ενδιαφέρον για υιοθεσία.

Στο «Discover Dogs 2017» υποστηρίζουμε έμπρακτα το έργο των ζωοφιλικών σωματείων και αποτελεί ισχυρή πεποίθηση μας ότι η υιοθεσία ενός αδέσποτου ζώου είναι πράξη πολιτισμού, που προάγει τη βελτίωση του επιπέδου ζωής του.

Στο μοναδικό φεστιβάλ για σκύλους  θα έχετε την ευκαιρία να εισαγάγετε το παιδί σας στην ευγενή έννοια της ζωοφιλίας. Το «Discover Dogs 2017» είναι ιδιαίτερα φιλικό προς τα παιδιά, μιας και έχουν σχεδιαστεί δεκάδες δραστηριότητες για αυτό προκειμένου να διασκεδάσει, να ψυχαγωγηθεί αλλά και να καλλιεργήσει την κλίση του προς την ζωοφιλία.

Το «Discover Dogs 2017» θα προσφέρει γνώση και για τον καλλωπισμό και την φροντίδα του σκύλου. Οι πλέον διακεκριμένοι groomers της Ελλάδας θα παραδώσουν σεμινάρια, θα οργανώσουν workshops προκειμένου να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις τελευταίες εξελίξεις και τα νεότερα προϊόντα στον χώρο της φροντίδας του σκύλου.

Άλλωστε η περιποίηση ενός σκύλου αποτελεί απόδειξη της ευζωίας του και αυτό θα μας πιστοποιήσουν οι επαγγελματίες του καλλωπισμού που θα συμμετάσχουν στο μοναδικό φεστιβάλ, που θα γίνει στις 4 και 5 Νοεμβρίου.

«Discover Dogs 2017» σημαίνει αστείρευτη χαρά για τους σκύλους μας. Στον κυρίως χώρο του φεστιβάλ θα στηθεί ένα μοναδικό Dog Playground, ένας χώρος σωματικής και νοητικής εκτόνωσης του σκύλου, όπου οι σκύλοι θα μπορέσουν να παίξουν με τους κηδεμόνες τους και να νιώσουν ανεξάντλητη χαρά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για τους σκύλους μας, οι επισκέπτες θα μπορούν να έρθουν στο φεστιβάλ παρέα και με τον δικό τους σκύλο.  Περισσότερες πληροφορίες για την έλευση σας με το αγαπημένο σας κατοικίδιο στο www.discoverdogs.gr

Το «Discover Dogs 2017» έχει ως σκοπό να προωθήσει την υπεύθυνη κηδεμονία, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την ευζωία του αγαπημένου μας κατοικίδιου. Υπεύθυνη κηδεμονία σημαίνει ότι ο σκύλος μας περιδιαβαίνει στους χώρους του φεστιβάλ πάντοτε με λουρί και μαζεύουμε πάντα τα περιττώματα του ως μια ένδειξη σεβασμού για όλους.

Στο «Discover Dogs 2017» θα μπορέσετε να συλλέξετε πληροφορίες, να δείτε νέα προϊόντα διατροφής και να συζητήσετε με ειδικούς για τις εξειδικευμένες διατροφικές ανάγκες του σκύλου σας, να ανακαλύψετε υπηρεσίες, οι οποίες μπορεί να τον κάνουν χαρούμενο, να δοκιμάσετε προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για αυτούς, να κερδίσετε δώρα και να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ.

Ένα διήμερο φεστιβάλ ζωοφιλίας, μάθησης, χαράς και δημιουργίας, στο οποίο θα έχετε την δυνατότητα να συμμετάσχετε ενεργά.

Το «Discover Dogs 2017» είναι η μεγάλη γιορτή για τον σκύλο και τους πολλούς ρόλους που έχει στην κοινωνία μας.

Save the date – 4 και 5 Νοεμβρίου στο Helexpo Maroussi

Με δωρεάν είσοδο και πολλά δώρα. Ελάτε να ανακαλύψετε τους σκύλους στο μεγάλο φεστιβάλ «Discover Dogs  2017»

Χορηγοί επικοινωνίας του φεστιβάλ είναι:

Ο «realfm 97,8» και η «Realnews»
Ο τηλεοπτικός σταθμός «Nickelodeon»
Το περιοδικό «People»
Η free press εφημερίδα για γονείς «Taλκ»
Η εφημερίδα «Αμαρυσία»
Το site www.livemedia.gr
Το περιοδικό «Κατοικίδια Εν Δράσει»

Διοργανωτής του φεστιβάλ είναι η εταιρεία WELLDONE ΜΕΠΕ. 
Η WELLDONE ΜΕΠΕ είναι η μοναδική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην διοργάνωση ζωoφιλικών φεστιβάλ, τα οποία προωθούν το μήνυμα της υπεύθυνης κηδεμονίας των ζώων συντροφιάς. Αδιαπραγμάτευτος σκοπός της να αναβαθμίσει το επίπεδο ζωής των ζώων συντροφιάς.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο:
+30 210 7794529 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@welldone.com.gr

 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ