ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Δυο αστυνομικοί από την Αργολίδα στις Εθνικές Ομάδες Ενόπλων Μπάσκετ και Ποδηλασίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:22:00 μ.μ. | |
Δυο αστυνομικοί από την Αργολίδα στις Εθνικές Ομάδες Ενόπλων Μπάσκετ και Ποδηλασίας
 Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την είδηση για τη συμμετοχή των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, ΜΠΕΝΕΚΗ Ασπασίας και ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗ Πέτρου στην Εθνική Ομάδα Ενόπλων Μπάσκετ Γυναικών και στην αντιπροσωπευτική ομάδα Ποδηλασίας της Ελληνικής Αστυνομίας αντίστοιχα.

Στην Εθνική Ομάδα Ενόπλων Μπάσκετ Γυναικών η οποία αποτελείται από δέκα -10- αθλήτριες, συμμετέχει και η Ελληνική Αστυνομία με τρείς -3- παίκτριες, μία εκ των οποίων είναι η συνάδελφος και μέλος μας, ΜΠΕΝΕΚΗ Ασπασία. Η εν λόγω ομάδα πραγματοποιεί λαμπρή πορεία, με τελευταία επιτυχία τη νίκη της σε αγώνα που διεξήχθη την 16-09-2017 στο κλειστό της Πυλαίας Θεσσ/νίκης, με την ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ, η οποία αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών, με σκορ 66-62.

Η αντιπροσωπευτική ομάδα ποδηλασίας της ΕΛ.ΑΣ. αποτελείται από δέκα -10- αθλητές και συμμετέχει σε αυτή το μέλος μας, ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ Πέτρος. Η εν λόγω ομάδα πήρε μέρος στους Αγώνες Ποδηλασίας των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που διεξήχθησαν την 15-10-2017 στην πόλη της Πάτρας και κατέκτησε την τρίτη θέση στην ομαδική κατάταξη.

Η ένωσή μας συγχαίρει θερμά τους συμμετέχοντες και τους προπονητές των ομάδων, ιδιαίτερα δε τα μέλη μας που αγωνίζονται με αυτές και εύχεται ολόψυχα πάντα νίκες.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ