ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Γ.Ανδριανός: H Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη που ενώνει τους Έλληνες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:14:00 μ.μ. | | |
Γ.Ανδριανός: H Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη που ενώνει τους Έλληνες
43 χρόνια μετά την ίδρυση της, η Νέα Δημοκρατία παραμένει σταθερά προσηλωμένη στις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά που αποτυπώσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στην ιδρυτική διακήρυξη της παράταξής μας.

Η παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών, της δημοκρατίας και του φιλελευθερισμού, της ευρωπαϊκής προοπτικής και των μεταρρυθμίσεων, η παράταξη της αλήθειας και της ομόνοιας μεταξύ των Ελλήνων, η Νέα Δημοκρατία για μια ακόμη φορά στην πολύχρονη ιστορία της είναι σήμερα μπροστά σε μια μεγάλη, εθνική πρόκληση: να επαναφέρουμε τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα στη διαχείριση των κοινών, να επουλώσουμε τις βαθιές πληγές της κρίσης, να διασφαλίσουμε μια νέα εποχή προόδου, ευημερίας και δικαιοσύνης για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα.

Το κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, το κάλεσμα κάθε Νεοδημοκράτη και κάθε Νεοδημοκράτισσας είναι ένα συμβόλαιο αλήθειας προς όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από ιδεολογική αφετηρία που πιστεύουν ότι προϋπόθεση για κάθε αισιόδοξη σκέψη για το μέλλον της χώρας μας είναι μια ριζική επανάσταση της κοινής λογικής.

Για μια ακόμη φορά στην ιστορία της, η Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη που ενώνει τους Έλληνες στην πορεία προς τα μπροστά. Αυτό επιτάσσουν οι ιδέες και οι αρχές μας, η ιστορία μας και το χρέος μας προς την πατρίδα.

Γιάννης Ανδριανός
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ