Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

Αγώνες ποδηλασίας των Special Olympics Hellas στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:10:00 μ.μ. |
Αγώνες ποδηλασίας των Special Olympics Hellas στο Ναύπλιο
Λίγες ώρες έχουν απομείνει μέχρις ότου 150 αθλητές των Special Olympics Hellas απ’ όλη την Ελλάδα και αθλητές από τα Ειδικά Σχολεία και Φορείς Ειδικής Αγωγής της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, καταφθάσουν στο Ναύπλιο προκειμένου να συμμετάσχουν στους Αγώνες Ποδηλασίας, που τα Special Olympics Hellas έχουν προκηρύξει σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων.

Οι Αγώνες Ποδηλασίας Special Olympics «Ναύπλιο 2017», οι οποίοι τελούν υπό την Αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων και έχουν ενταχθεί στο επίσημο πρόγραμμα δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2017 (EWoS) #BEACTIVE του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού / Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, θα πραγματοποιηθούν από 10 – 12 Οκτωβρίου 2017.


Μαζί με τους αθλητές μας θα συμμετάσχει και η μεγάλη οικογένεια των Special Olympics. Προπονητές, εθελοντές, μέλη οικογενειών, κριτές, θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε αυτοί οι αγώνες να διοργανωθούν με άψογο τρόπο. Είναι μια προσπάθεια ανάπτυξης και αποκέντρωσης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων των Special Olympics Hellas, η οποία σε συνδυασμό με την πολύχρονη γνώση και εμπειρία, θα αναζωογονήσει το κίνημά μας και θα γεμίσει χαρά τους αθλητές μας.

Η Τελετή Έναρξης των Αγώνων θα λάβει χώρα την Τρίτη, 10 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 στην Πλατεία Συντάγματος, ενώ την επομένη 11 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα το αγωνιστικό μέρος από τις 10.00 – 15.00 στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων.

Παράλληλα με τους Αγώνες θα πραγματοποιηθούν και μη αθλητικά προγράμματα όπως το 2ο Special OlympicsHellas Family Health Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου στις 17.00 στο Δημοτικό Θέατρο «Τριανόν», αλλά και η επίδειξη του Προγράμματος «Νεαροί Αθλητές» των Special Olympics Hellas, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στις 12.00 το μεσημέρι, στην πλατεία Τριών Ναυάρχων.

Η οικογένεια των Special Olympics Hellas εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον Μεγάλο Δωρητή της, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την αμέριστη στήριξη του στους ευγενείς σκοπούς των Special Olympics Hellas, αλλά και στους Υποστηρικτές της: Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και Coca-Cola Τρία Έψιλον και για την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Πηγή: gazzetta.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ