ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Εντοπίστηκε κι άλλος νεκρός στη Μάνδρα - Στους 17 ο αριθμός των θυμάτων (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:42:00 π.μ. |
Εντοπίστηκε κι άλλος νεκρός στη Μάνδρα - Στους 17 ο αριθμός των θυμάτων (βίντεο)
 Δεν έχει τέλος η ανείπωτη τραγωδία στη δυτική Αττική καθώς το πρωί του Σαββάτου, το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος εντόπισε τη σορό ακόμη ενός ανθρώπου σε αποθήκη βαρέων οχημάτων, δίπλα από το αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας, στην επαρχιακή Οδό Ελευσίνας - Θήβας.


Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η σορός ανήκει σε άνδρα, αγνώστων, μέχρι στιγμής, στοιχείων.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, στο σημείο επιχειρεί κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με τη συνδρομή εκπαιδευμένων σκυλιών και μέχρι και αυτή την ώρα γίνονται προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό της σορού, που βρίσκεται βυθισμένη μέσα σε τόνους χώματος, λάσπης και φερτών υλικών.

Το έργο της ΕΜΑΚ καθίσταται, πάντως, εξαιρετικά δύσκολο, καθώς στην περιοχή υπάρχει διαρροή αερίου, με αποτέλεσμα ο χώρος περιμετρικά του σημείου όπου έχει εντοπιστεί η σορός έχει εκκενωθεί για προληπτικούς λόγους.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε και Περιφερειάρχης Αττικής της Πυροσβεστικής, Κωνσταντίνος Γιόβας, σημειώνοντας πως ο νεκρός εντοπίστηκε εντός επιχείρησης στην Μάνδρα Αττικής και αυτή την στιγμή γίνονται ενέργειες να ανασυρθεί.

Καθώς υπάρχει διαρροή αερίου, όπως διευκρίνισε ο κύριος Γιόβας, η ανάσυρση είναι δύσκολη και δεν μπορούν οι πυροσβέστες να χρησιμοποιήσουν ειδικά εργαλεία, ενώ ο χώρος της επιχείρησης είναι γεμάτος λάσπη και φερτά υλικά.

Συνολικά η Πυροσβεστική αναζητά έξι αγνοούμενους, από τους οποίους ένας είναι κυνηγός και δύο οδηγοί φορτηγών.
Πηγή: newsbomb.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ