ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Δίκη 6 πολιτών στο Ναύπλιο για την κινητοποίηση του 2014 ενάντια στο ΤΑΙΠΕΔ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:17:00 μ.μ. | |
Δίκη 6 πολιτών στο Ναύπλιο για την κινητοποίηση του 2014 ενάντια στο ΤΑΙΠΕΔ
 Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, δικάζονται στο Ναύπλιο έξι πολίτες για τη συμμετοχή τους σε κινητοποιήσεις το καλοκαίρι του 2014 ενάντια στην ένταξη στο ΤΑΙΠΕΔ ακινήτων δημοσίου συμφέροντος.

Με αφορμή τη δίκη, μαζικοί φορείς εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στους έξι και ζητούν να σταματήσει η δίωξή τους, ενώ έχει προγραμματιστεί και συγκέντρωση στα δικαστήρια.

Η ΑΔΕΔΥ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «εκφράζει τη συμπαράσταση της στους 6 αγωνιστές που δικάζονται την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017, με κατασκευασμένες κατηγορίες.

Οι κατηγορούμενοι προέρχονται από όλο το πολιτικό φάσμα των συλλογικοτήτων που συμμετείχαν στο κίνημα και δικάζονται στις 10 Νοέμβρη στο Ναύπλιο για τη συμμετοχή τους στο μαζικό κίνημα ενάντια στο γενικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της περιοχής της Αργολίδας μέσα από την ένταξη τους στο ΤΑΙΠΕΔ ακίνητων ανυπολόγιστης αξίας (ιστορικής-αρχαιολογικής, οικολογικής, ευρύτερου δημόσιου συμφέροντος), το καλοκαίρι του 2014″.

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. «ο Αριστοτέλης», επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στους 6 αγωνιστές της «Ανοιχτής Συνέλευσης Συλλογικοτήτων, Φορέων και Πολιτών Αργολίδας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των ακινήτων του δημοσίου» που δικάζονται την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017, με κατασκευασμένες κατηγορίες».

Τέλος, η ΕΛΜΕ Αργολίδας σε ανακοίνωσή της τονίζει τα εξής: «Η ΕΛΜΕ Αργολίδας συμπαραστέκεται στους διωκόμενους αγωνιστές που δικάζονται στις 10 Νοέμβρη
Την Παρασκευή 10 του Νοέμβρη στα δικαστήρια του Ναυπλίου δικάζονται έξι άτομα στα οποία ασκήθηκε δίωξη για τη μεγάλη κινητοποίηση που είχε πραγματοποιηθεί πριν τρία χρόνια κατά του ΤΑΙΠΕΔ και συγκεκριμένα για το κτήριο της οδού Β. Αλεξάνδρου 6 (Μεγάλος Δρόμος) στο Ναύπλιο.

Έχει ήδη συγκροτηθεί επιτροπή συμπαράστασης που καλεί πολίτες και συλλογικότητες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10 Νοεμβρίου στις 9 το πρωί στα δικαστήρια Ναυπλίου.

H Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Αργολίδας ζητάει ομόφωνα την αθώωση των διωκόμενων αγωνιστών και την προστασία της λαϊκής περιουσίας από τις κατασχέσεις από τις τράπεζες».

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ