ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:22:00 μ.μ. | |
Αθλητικές ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Κάλεσμα διοίκησης Αστέρα Τρίπολης για ενίσχυση της ομάδας εν’ όψει του καθοριστικού αγώνα με τον Παναθηναικό. Το κρίσιμο για τους Αρκάδες παιχνίδι θα αρχίσει στις 7.30 το βράδυ. 

Στόχος η νίκη για να αλλάξει το κλίμα, η ψυχολογία και να ξεκινήσει η συλλογή απαραίτητων βαθμών. Ο Παναθηναικός θα έχει αρκετό κόσμο στο γήπεδο για συμπαράσταση. Ο Καμίνης θα είναι ο διαιτητής του μεγάλου αυτού ματς. Τα εισιτήρια τιμώνται 15 και 20 ευρώ. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 5.30 μ.μ.

* Στην εθνική νέων έχει κληθεί ο Τάσος Δουβίκας και ο Γιώργος Ζήσης του Αστέρα Τρίπολης

* Τηλεοπτικό το παιχνίδι της Σπάρτης με τον Απόλλλωνα Πόντου. Ο Σαββατιάτικος αγώνας θα αρχίσει στις 3 μ.μ. Η Σπάρτη θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Δεινόππαπα, Μπέλη, Τσιμόντζι, Ντοράγκι, Κατσίκη, Ρούμπο. Στην αποστολή μετέχουν οι Γιακουμής, Τρακάκης, Βοσνακίδης, Γραικός, Ασπιώτης, Παναγιώτου, Ουόρντεν, Ζουλιώτης, Κωστάκης, Μάγγας, Μπαρέτας, Νιάρος, Φουρτάδο, Οικονομόπουλος, Ράνος, Σάββα, Τριανταφυλλόπουλος, Ράντι.

* Για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ Εθνικής Κατηγορίας, οι υποχρεώσεις των ομάδων της Πελοποννήσου έχουν ως εξής: Πύλος-Καλαμάτα, Λεωνίδιο-Αμαλιάδα, Πανηλειακός-Παναρκαδικός, Ζάκυνθος-Βλαχιώτη, Κερατσίνι-Πέλοπας Κ., Λουτράκι-Ιωνικός, Αιολικός-Παναργειακός, Ερμιονίδα-Πανθηραικός.

* Στο γήπεδο του Ταρλά θα παίξει ο Αιολικός με τον Παναργειακό.

* Στο ανακαινισμένο γήπεδο Κρανιδίου και όχι στην Ερμιόνη θα γίνει το παιχνίδι Ερμιονίδα-Πανθηραικός.

* Ο Μίλτος Γκόφας είναι ο νέος προπονητής στον Πέλοπα Κιάτου.

* Τον Βόλο θα αντιμετωπίσει ο Φείδωνας Άργους, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών της Α Εθνικής. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή, στο Στάδιο του Άργους, στις 3 μ.μ.

* Ο Α.Ο. Μεγαλόπολης και το Χαμόγελο του Παιδιού, οργανώνουν παιδική ημερίδα στίβου, στις 10 το πρωί του Σαββάτου, στη Μεγαλόπολη. Την εκδήλωση στηρίζει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα απ’ αυτή την δράση.

* Για το πρωτάθλημα βόλει γυναικών της Β Εθνικής, ο Σπαρτιατικός θα παίξει με τον ΓΣ Άργους, στις 6 μ.μ. της Κυριακής. Ο Απόλλωνας Καλαμάτας θα αγωνιστεί κόντρα στην Ολυμπιάδα.

* Η εκδήλωση με τις βραβεύσεις αθλητών, τριών, στίβου για τη Λακωνία, θα γίνουν απ’ τον Σπαρτιατικό, το Σάββατο, στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Σπάρτης.

* Το 10ο τουρνουά τένις ανδρών-γυναικών απ’ τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κορίνθου θα διεξαχθεί αυτές τις ημέρες.

* Αθλητικά προγράμματα για ενήλικες θα οργανώσει ο Δήμος της Κορίνθου αυτό το διάστημα.

* Κλιμάκιο της ΕΟΠ συναντήθηκε με τους υπευθύνους του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας και συζήτησαν θέματα που έχουν σχέση με την προετοιμασία των εθνικών ομάδων βόλει στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας.

* Ο Ιστιοπλοικός διεθνής αγώνας «Μπλου Καπ» θα έχει για τερματισμό την Πλάκα Λεωνίδιου, την Κυριακή.

* Ο 2ος αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Αυτοκινήτου θα διεξαχθεί στην Τρίπολη, στις 12 Νοεμβρίου, σ’ όλες τις κατηγορίες.

* Το Σαββατοκύριακο θα γίνουν τα Διομήδεια στο Άργος. Πρόκειται για ιππικούς αγώνες.

* Το 2ο αναρριχητικό φεστιβάλ Λεωνιδίου διεξάγεται αυτές τις ημέρες. Θα γίνουν και άλλες δράσεις.

* Ολοκληρώνεται την Κυριακή το απόγευμα το τουρνουά τένις Κολοκοτρώνεια, στην Τρίπολη.

* Με την Ηλιούπολη εκτός έδρας αγωνίζεται το Σάββατο, η Κόρινθος για το πρωτάθλημα της Α1 βόλει Λιγκ, γυναικών. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 4 μ.μ.

* Για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β Εθνικής ανδρών, η Κόρινθος αγωνίζεται με τον Μανδραικό, στην Κόρινθο, την Κυριακή.

* Τον υπολογίσιμο Εθνικό Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει ο Παμβοχαικός στην έδρα του, το Σάββατο, στις 6 μ.μ

* Για το χάντμπολ ανδρών, ο Διομήδης Άργους, αγωνίζεται το Σάββατο, στην Έδεσσα, κόντρα στον Αερωπό, στις 6 μ.μ.

* Για την Γ Εθνική ανδρών στο μπάσκετ, ο Οίακας Ναυπλίου αγωνίζεται στην Ακράτα, το απόγευμα της Κυριακής, ενώ η Καλαμάτα 80 παίζει στην Αχαγιά.

* Για την Α Ανδρών του μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, θα παίξουν, ΑΕ Σπάρτη-Μεσσήνη, Σπαρτιατικός-Κρόνος, Πολύβιος-Ευκλής, Πελασγός-Καλαμάτα, ΣΔΥΤ-Απόλλωνας, Θουρία-Άτλας.

* Στις 12 Νοεμβρίου αρχίζει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών για τη Γ Εθνική.

* Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στη Σπάρτη, το «Σπάρταν Ρέις». Πρόκειται για αγώνες εμποδίων και αντοχής. Γύρω στους 2000 θα συμμετάσχουν. Πρόκειται για μία μοναδική και πρωτότυπη εκδήλωση.

* Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Δημοσιογραφικών Βραβείων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Τρίπολης, Σταύρος Ζορμπαλάς, θα τιμηθεί σε ειδική εκδήλωση, τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου, στις 12 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης. Η τιμητική διάκριση αφορά ραδιοφωνικό του αφιέρωμα για τα «86 χρόνια ιστορίας του Αστέρα Τρίπολης».

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ